Foto: Privātais arhīvs
Pašmāju dziedātāja Kristīne Miljone jeb Crystal (attēlā) šobrīd kopā ar savu mīļoto puisi bauda brīvdienas Anglijā, taču, kamēr mūziķe atpūšas ārzemēs, garnadži apskādējuši viņas "smārtiņu" un piesavinājušies magnetofonu.

Crystal ir viena no tām publiskajām personām, kura aktīvi komunicē dažādos sociālajos tīklos un atspoguļo gandrīz katru savu soli, un novembra beigās viņa savus sekotājus informēja, ka devusies uz Angliju.

Ceļojuma laikā Miljone paguvusi jau apmeklēt repera Kid Ink koncertu un visādi citādi izklaidēties, taču negaidīti viņu pārsteidzis kāds nepatīkams atgadījums - kamēr Crystal bauda Londonas labumus, garnadži izsituši viņas automašīnai stiklu.

"Kas var būt "patīkamāk", esot tik tālu, kā saņemt ziņu, ka manam "akvārijam" ir izsists stikls un nozagts apmēram 2 latus vērts magnetofons," mikroblogu vietnē Twitter paziņojusi dziedātāja, kura vairākkārt atzinusi, ka šis auto viņai patiešām ir ļoti mīļš.

Melnā Smart markas divvietīgā automašīna Kristīnes īpašumā nonāca šī gada martā - viņa ar to sevi iepriecināja Sieviešu dienā un toreiz neslēpa, ka ir stāvā sajūsmā, ka beidzot izdevies tikt pašai pie sava spēkrata.

Tiesa, pāris mēnešus vēlāk, septembrī, Crystal jau skandēja nedaudz citu dziesmiņu - viņa paziņoja, ka nolēmusi savu auto pārdot. Toreiz mūziķe skaidroja, ka mašīna patiešām esot lieliska, taču viņai kārojas kaut ko "ņiprāku".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!