Foto: Privātais arhīvs

Latvijas meiteņu mīlulis, dziedošais policists Nikolajs Puzikovs (attēlā ar jauno draudzeni), beidzot atradis savu otro pusīti. Par jaunajām attiecībām puisis paziņojis, savos sociālajos tīklos ievietojot romantisku bildi, kur abi ar draudzeni atpūšas Parīzē.

Ar simpātisko bruneti dziedātājs kopā sabiedrībā izgāja septembra sākumā, apmeklējot kolēģes Jenny May albuma prezentāciju. Tiesa, tā nebija pirmā reize, kad mūziķis apmeklēja publisku pasākumu kopā ar kādu noslēpumainu meiteni. 

Jau iepriekš Puzikovs regulāri iepriecinājis savas "vienkārši draudzenes", paņemot līdzi uz kādu šovbiznesa pasākumu pavadoņu statusā. Attiecībā uz pēdējo pavadoni gan Puzikovs bija nedaudz noslēpumaināks un nesteidza meiteni nosaukt par kārtējo labo draugu.

Nu tapis skaidrs, ka šī daiļava patiešām ir kas vairāk. 10.oktobrī mūziķis par abu romantiskajām attiecībām paziņoja pasaulei, pilnīgi visos savos sociālo tīklu kontos publicējot bildes no abu atpūtas Parīzē.

Bildes jautājumus par abu attiecībām vairs nerada. Mūziķis kā jau īsts romantiķis selfijā iemūžinājis pārīša bučošanos Eifeļa torņa pakājē un abu mīlestībā sadotās rokas.

Uztraukumam, ka attiecību dēļ meiteņu mīlulis varētu palikt bez fanēm, nav pamata. Mūziķis pie bildēm saņēmis vairākus simtus "patīk" atzīmju un fani komentāros izsaka prieku par bilžu neaptveramo skaistumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!