Foto: DELFI

Otrdien, 27. novembrī, optikas salonā Outlet Optika pulcējās neskaitāmas Latvijas šovbiznesa zvaigznes, lai atbalstītu ekstravagantā skatuves mākslinieka Kašera un viņa kolēģes Jogitas Pūpolas (abi kopā attēlā) labdarības akciju.

Jau pēc šova Okartes skatuve noslēguma Kašers solīja, ka savu atpazīstamību izmantos, lai palīdzētu tiem, kuriem sabiedrības atbalsts ir īpaši nepieciešams, un savu solījumu ekstravagantais puisis ir turējis.

Tuvojoties Ziemassvētkiem, viņš kopā ar savu sadarbības partneri Jogitu sarīkoja akciju Brīnumu ščavas, kuras ietvaros abi akcijas iniciatori kopā ar bērnunama Laubere bērniņiem veidoja košas un neparastas kartiņas.

Atbalstīt Kašeru un viņa ideju bija ieradušies arī daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki - visas dienas garumā improvizētajā darbnīcā rosījās aktrise Ināra Slucka, dziedātāja Liene Šomase, Okartes skatuve dalībnieki Marta Ritova, Košā jeb Anita Intaite, Mārtiņš Ruskis, Oskars Deigelis, Lingita Lina Bopulu, tāpat arī grupas Triānas parks soliste Agnese Rakovska un daudzi citi populāri cilvēki.

Akcijas laikā radītās kartiņas par ziedojumiem Laimes otas mājaslapā var iegādāties ikviens, tādējādi ar savu pirkumu atbalstot ieceri par ziedotajiem līdzekļiem sarūpēt svētku pārsteigumu un dāvanas bērnunama Laubere mazuļiem.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka pirmās labdarības akcijas Laimes ota ietvaros Kašers un Jogita kopā ar Alūksnes bērnu ar īpašām vajadzībām atbalsta centra Saulstariņi bērniem rotāja brilles, un šī akcija palīdzēja apmaksāt mūzikas un deju terapijas nodarbību ciklus Saulstariņu bērniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!