Foto: Privātais arhīvs

Pērn pavasarī negaidītu paziņojumu izplatīja spožais mākslinieku pāris Andris Nelsons un Kristīne Opolais – izcilais diriģents un starptautiski atzītā operdziedātāja pēc septiņiem laulībā nodzīvotiem gadiem bija nolēmuši iet šķirtus ceļus. Opolais nesen uzsākusi jaunas attiecības.

Opolais "Instagram" foto blogā parādījušās bildes, kas vedina domāt, ka operas zvaigznei parādījusies jauna simpātija. "Omānā kopā ar savu vīrieti," kopbilžu aprakstā norādījusi skatuves māksliniece.

Izdevums "Privātā Dzīve" šonedēļ vēsta, ka bildēs redzamais noslēpumainais tumšmatis ir Čīlē dzimušais tenors Džonatans Tetelmens, kurš savulaik studējis Vācijā un dzīvo ASV. Izdevums "The New York Time" pērn viņu nodēvēja par uzlecošo zvaigzni.

Tiek ziņots, ka Tetelmens ir deviņus gadus jaunāks par Opolais. Jūtas starp abiem operdziedātājiem esot uzplaukušas pērn vasarā, kad abi atveidoja galvenās lomas Džakomo Pučīni operā "Bohēma". Jauno gadu abi solisti jau sagaidījuši kopā kā pāris.

Atgādinām, ka Opolais un Nelsons pēc aptuveni septiņu gadu ilgas draudzības gredzenus mija 2011. gada 29. aprīlī. Bildinājums bija izskanējis pusotru gadu agrāk.

Tā paša gada, kad abi mākslinieki kļuva par precētu pāri, decembrī pasaulē nāca abu kopīgā meita Adriana Anna.

View this post on Instagram

In #Oman with #myman🇴🇲☪️🕌☀️ #Muscat is truly gorgeous and inspiring!

A post shared by Kristine Opolais (@kristine.opolais) on Apr 15, 2019 at 9:58am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!