Foto: F64

Lai gan Okartes skatuves 2 talantiem pēc piektdienas koncertiem ballītēs LMK bārā atpūsties ļauts vien pusotru stundu, meiteņu mīlulim Oskaram Deigelim (attēlā) izdevies īsajā laikā gan parunāties ar ģimeni, gan aši pabučoties ar kādu turpat iepazītu viņa talanta cienītāju.

"Tā nebija mana draudzene - tā bija ballītē nejauši satikta meitene. Viņai laikam bija vārds Annija. Tovakar pie manis pienāca viņas draudzene un teica, ka šī meitene labprāt ar mani padejotu. Tā nu es ar šo meiteni padejoju, iedzērām kokteilīti un drusciņ pa jokam arī pabučojāmies. Biju ar viņu kopā tikai kādas 15 minūtes," sarunā ar DELFI Izklaide par savu sakaru ar simpātisko blondīni stāsta Oskars.

Viņš joprojām esot brīvs puisis, un ar pēc piektdienas koncerta iepazīto meiteni jaunais mūziķis kontaktiem nav apmainījies, un tālāki randiņi arī nav sarunāti.

"Protams, ir patīkami, ka atbalstītājas šādi izrāda uzmanību, jo dzīvojot šovā, mums ļoti pietrūkst saskarsmes. Šāda jauka parunāšanās ar meitenēm ballītē ir kas sen nesajusts un atsvaidzinošs, un tas jau patiktu jebkuram puisim," priecājas Oskars.

Sarunām ar faniem jauniešiem gan ballītē esot visai maz laika, jo atpūsties ļauts apmēram pusotru stundu, un šajā laikā gribas papļāpāt ar ģimeni un draugiem, kas atbraukuši uz koncertu, tāpēc fanēm viss jāpaspēj 15 minūšu laikā. Tiesa, Oskaram tas nav nekas svešs.

"Agrāk, kad nodarbojos ar mūziku, pēc koncertiem nāca klāt ļoti daudz meiteņu. Tagad ir pretēja situācija - lai gan esmu krietni zināmāks, visu laiku esmu ieslēgts telpās bez meitenēm," salīdzina mūziķis. Toties viņš regulāri saņem ar roku rakstītas meiteņu vēstules, uz kurām, ja pievienota marka atpakaļ sūtīšanai, vienmēr arī atbild. Tiek sūtīti pat konkrēti piedāvājumi.

"Vienreiz meitene bija atsūtījusi savu bildi, lūpu nospiedumu un dzejoli, kurā aprakstījusi, ka pirmo reizi mani ieraudzījusi un vairs nespēj domāt par neko citu, un saprot, ka es esmu viņas īstais. Pat nezināju, kā atbildēt. Atbildēju kā muļķis, sakot paldies par labajiem vārdiem un to, ka priecājos, ka esmu viņu iedvesmojis," smejas Oskars.

Puisis joprojām ir brīvs un ar prieku papļāpās ar fanēm pēc piektdienu koncertiem, jo meitenes jaunajam dziedātājam patīk.

"Man īpaši patīk brunetes, bet dzīve man vienmēr piespēlē blondīnes. Bet matu krāsai jau laikam nav nozīmes, galvenais, lai meitene nebūtu prasta, bet ar savu odziņu un eleganci. Man patīk meitenes ar noslēpumu, tā, lai gribas vairāk," savu gaumi atklāj mūziķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!