Foto: DELFI
Lai gan jaunais mūziķis Oskars Deigelis (attēlā pa labi) jūlijā paziņoja, ka aiziet no populārās mūzikas, sociālajiem portāliem un citām nešķīstām lietām, lai pievērstos kristīgai mūzikai un pievienotos kristiešu kopienai, pēc nieka mēneša puisis ir pārdomājis – par kristīgajām lietām viņš vairs daudz runāt nevēlas, bet labprāt velta laiku publiskai negāciju paušanai sociālos portālos.

Diemžēl puisis, kurš vēl jūlijā sarunā ar medijiem tik sirsnīgi un jauki stāstīja par Dieva mīlestību, izpelnoties atzinību pat no allaž skeptiski noskaņotajiem komentāru rakstītājiem, rudenī kļuvis diezgan nejauks - 5. augustā jauneklis atgriezies tviterī un labprāt izmanto portālu, lai paņirgātos par līdzcilvēkiem.

"Fascinē, kad cilvēki uzdod stulbus jautājumus. Viens labs iemesls neatrasties draugos," tviterī par citu cilvēku interesi par viņa ego paņirgājas Deigelis, nesaudzējot arī interneta portālus.

Ļaužu interese par Deigeļa tālāko muzikālo darbību ir saprotama - ja pēc šova Okartes skatuve puisis jautri uzsāka mīt šlāgermūzikas taciņu, vēlāk viņš paziņoja, ka 13. jūlijā sniegs pēdējo koncertu populārās mūzikas žanrā un turpmāk izpildīs kristīgās dziesmas.

Nepagāja ne pāris nedēļas, un puisis par savu strikto lēmumu vairs nebija tik pārliecināts. "Ja kāds vēl gadījumā vēlas dzirdēt manas līdzšinējās dziesmas dzīvajā, tad šovakar Jaunpiebalgā! Un tad jau sekos cits turpinājums," vēl vienu reizīti "sagrēkot" izlēma Deigelis.

Nu viņš sociālajos tīklos paziņojis, ka tomēr turpinās uzstāties ar savām vecajām dziesmām, darot to it kā "pēc īpaša fanu lūguma". Puisis sola arī jaunus singlus. Arī šoruden iecerētā došanās uz ASV, lai pievienotos kristiešu kopienai, acīmredzot tomēr izpaliks.

"Tā kā šo jautājumu man ir jautājuši ļooooti daudz cilvēku, tad saku, ka dažādu apsvērumu dēļ šogad uz ASV tomēr nedošos," skaidro Deigelis. "Ja arī braukšu, tad, visticamāk, ne ilgi," pēc tam paskaidro puisis, kurš vēl nesen apgalvoja, ka Amerikā izglītosies vismaz gadu.

Protams, arī šlāgermūzika ir jauka lieta un tautieši noteikti priecājas par ikvienu savējo, kas ārzemju vietā tomēr lemj par labu palikšanai dzimtenē, taču neizpratni rada iepriekš tik pozitīvā puiša pēkšņais strupums un nevēlēšanās vairs runāt par tēmām, par kurām vēl jūlijā puisis stāstīja ar tādu mīlestību. 

Puisis atgriezies arī citos sociālajos portālos, kurus jūlijā izslēdza no savas dienas kārtības, lai vairāk laika veltītu dievam. Nu viņš krietni daudz laika velta tieši darbībai šajos portālos un savu negāciju publiskai paušanai.

"Uz skaistajiem svētkiem Aglonā es diemžēl netiku, toties lūgšanas Prieka vēstī bija tieši laikā," Deigelis raksta, apliecinot, ka šīs sektas dēļ no ticības ceļa pilnībā nogājis gan nav.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!