Foto: Instagram.com/papermagazine

Šonedēļ plašākas sabiedrības vērtējumam nodots žurnāla "Paper" jaunākais vāks, un tas pārsteidzis daudzus – izdevumam pozējusi amerikāņu dziedātāja Kristīna Agilera. Viņa tapusi iemūžināta bez biezas grima kārtas uz sejas.

Šovbiznesa aprindās parādās arvien vairāk drosminieču, kuras nebaidās publiski parādīt savu dabisko izskatu, un tagad šo pulciņu papildinājusi arī Agilera.

Kā vēsta ārzemju mediji, žurnāla vāka foto ar dziedātāju izpelnījies lielu ļaužu interesi. Lai gan daudzi slavējuši Agileras drosmi pozēt kamerai dabiskā izskatā, bijuši arī tādi, kas sprieduši – viņu bez grima ir grūti atpazīt.

"Man vienmēr ir paticis eksperimentēt," vāka foto un citus žurnālā publicētos kadrus komentējusi Agilera, norādot, ka pavisam atteikties no dekoratīvās kosmētikas gan viņa pagaidām negrasoties.

Jāatzīmē, ka populārās kultūras žurnāla "Paper" nosaukums plaši izskanēja 2014. gadā, kad tā novembra numura vāku rotāja amerikāņu televīzijas zvaigzne Kima Kardašjana, kurai toreiz izdevās "salauzt internetu".

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on Mar 26, 2018 at 10:27am PDT

#XtinaPAPER

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on Mar 26, 2018 at 2:24pm PDT

#XtinaPAPER

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on Mar 26, 2018 at 2:35pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!