Foto: Mango
Dziedošās Dukuru ģimenes jaunākā atvase Paula (attēlā) nupat nosvinējusi savu pilngadību - meitene priecājas, ka beidzot var droši dzert šampanieti, un smejas, ka sekos kolēģu ieteikumiem un meklēs vīru, jo beidzot var bez vecāku atļaujas apprecēties.

Meitenei 18 apritēja teju tai pašā brīdī, kad tika noskaidrota Latvijas "zelta dziesma", tāpēc svinības notika kopā ar šova dalībniekiem, kuru vidū uz brīdi, aizvietojot Andri Ērgli, bija pabijusi arī Paula kopā ar brāli Miku.

"Ir mazliet dīvaini - turu rokās šampanieša glāzi un saprotu, ka beidzot drīkstu to dzert! Mazliet nepierasti - gribas dot to glāzi turēt brālim, jo es nedrīkstu. Gan jau ik pa laikam sailgošos pēc mazgadīgo vieglprātīgās dzīves, bet pagaidām liekas, ka būs labi," izklaides portālam Mango savas izjūtas atklāj Paula, piebilstot, ka uzreiz esot pieaugusi arī atbildības sajūta.

Sasniedzot pilngadību, Paula sāk spert arī savus pirmos patstāvīgos soļus mūzikā - viņa iesniegusi dziesmu Eirovīzijai, ko gan sarakstījis tētis ar brāli, taču drīzumā gatavojas atrādīt arī pašas sarakstītu skaņdarbu un kopā ar brāli ieskaņot Ziemassvētku duetu.

Taču tikpat svarīgs uzdevums kā muzikālo ieceru realizācija Paulai šogad ir 12. klases pabeigšana. "Es jau no 10. klases, kad piedalījos Dziedošajās ģimenēs, esmu iemācījusies savienot mūzikas lietas ar mācīšanos un citādi vairs sevi nevaru iedomāties. Kad ir brīva nedēļas nogale, ir sajūta, ka kaut kas nav kārtībā.

Skolā visi jau pieraduši pie manas popularitātes. Skolotājām patīk mani redzēt televīzijā. Kad pagājušogad bija Eirovīzija, agri no rīta bija jāiet uz televīziju un ziņās jārunā par konkursu. Skolotājas smējās, ka esot tāda sirreāla sajūta - ēdot brokastis, viņas redz mani televīzijā, bet, kad atnāk uz skolu, es jau sēžu solā," stāsta jaunā dziedātāja.

Viņai esot ļoti labas atzīmes, un profesionālā karjera mācībām nekaitē. To, vai pēc vidusskolas pabeigšanas viņa turpinās studijas mūzikas jomā, Paula vēl nav izlēmusi, taču jebkurā gadījumā viņa no skatuves nepazudīšot.

Taču ir vēl kāda lieta, ko jaunā dziedātāja pēc pilngadības sasniegšanas beidzot var realizēt. "Man teica, ka man tagad ir jāaprecas. Laikam jāsāk meklēt vīrs - tagad drīkstu bez vecāku atļaujas izvēlēties sev princi baltā zirgā," smejas Paula.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!