Foto: Vida Press

Leģendārās angļu grupas "Pink Floyd" dibinātājs un basģitārists Rodžers Voterss savos cienījamos gados atkal pošas kāzām, atsaucoties uz saviem avotiem, ziņo "Page Six".

77 gadus vecumā Rodžers Voterss atkal pošas kāzām. Mākslinieks plašāku publiku nav iepazīstinājis ar savu līgavu, taču informēti avoti ziņo, ka Votersa bildinātā dāma, visticamāk, ir tā pati sieviete, ar kuru viņš parādījās kopā uz sarkanā paklāja Venēcijas kinofestivālā 2019. gadā. Viņas personība pagaidām nevienam nav zināma, raksta "Page Six".

Ja kāzas tik tiešām būs, tās mūziķim būs jau piektās. Votersa ceturtā laulība ar aktrisi Loriju Dērningu tika šķirta 2015. gadā, un tā bija skaļa daudzmiljonu dalīšanas šķiršanās. Voterss ar Dērningu apprecējās 2012. gadā pēc desmit gadu kopdzīves, taču viņu laulība ilga tikai dažus gadus. Šķiršanās prāva bijusi rūgta pieredze abiem – līdz pat tam, ka dāma tiesas sēdes laikā paziņoja: "Kāds gan tu esi pakaļa!" Par strīdus elementu kļuva pat 35 tūkstošus dolāru vērts "Rolex" pulkstenis, kuru ļoti gribēja paturēt Dērninga.

Dzīves laikā Voterss bijis precējies arī ar keramiķi Džūditu Trimu, britu aristokrāti lēdiju Karolīnu Kristiju un aktrisi Priscillu Filipsu. Voterss ir trīs jau pieaugušu bērnu tēvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!