Foto: Privātais arhīvs
Laika plūdums un gravitācija uz krievu estrādes dīvu Allu Pugačovu, šķiet, tikpat kā neattiecas. Kamēr "parastie" cilvēki noveco, Alla kļūst tikai jaunāka. Acīgākie fani pamanījuši, ka tieši šogad viņa selfijos uzmirdzējusi sevišķi jauneklīgā skatā.

Dziedātāja savus fanus regulāri priecē ar jaunākajiem foto "Instagram" tīklā, un šī gada attēlos mākslinieces sejā nav redzama itin neviena grumbiņa.

Tas raisījis dažādas spekulācijas, ko gan nopelniem bagātā māksliniece dara, ja 70 gadu vecumā spēj izskatīties pat par vairākām desmitgadēm jaunāka.

Intervijā Krievijas izdevumam "7Dienas" ("7дней") plastikas ķirurģe Leila Eprikjana noraida versiju, ka dīva pēdējā gada laikā būtu veikusi ķirurģisku iejaukšanos savos sejas pantos. "Tikai daži ārsti uzņemas operēt pacientus, kas vecāki par 60 gadiem. Pugačova, visticamāk, tomēr nav gūlusies zem naža," skaidro estētiskās medicīnas ārste.

Mediķe vērš uzmanību uz ko citu, proti, Pugačova savus foto publicē tieši sociālajā tīklā "Instagram", un šī vietne paver plašas iespējas bildēm izmantot tā dēvētos filtrus. Tādējādi seju var nogludināt līdz perfekcijai. Pugačova attēlos izmanto šos filtrus, uzskata Eprikjana, piebilstot, ka, lai skaidri zinātu, ir vai nav veikta operācija, būtu jāredz instagramā neapstrādāts attēls.

Tomēr neesot arī tā, ka krievu estrādes granddāma sejai nav darījusi neko. "Skaidri redzams, ka Pugačova izgājusi sejas masāžu kursu, kā arī ļāvusies skaistuma injekcijām jeb vitamīnu potēm ādas stāvokļa un sejas ovāla koriģēšanai," savos novērojumos dalās plastikas ķirurģe.

Tikmēr gan Pugačovas fani, gan nelabvēļi neskopojas ar komentāriem pie mākslinieces bildēm instagramā. Vieni pauž sajūsmu par viņas nevīstošo daili, savukārt citi ironizē: "Laikam atkal bijusi jauna operācija, ka tik daudz bilžu pēdējā laikā..."

View this post on Instagram

A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) on Jan 26, 2020 at 11:35pm PST

View this post on Instagram

A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) on Jan 26, 2020 at 12:38am PST

View this post on Instagram

A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) on Jan 25, 2020 at 5:49am PST

View this post on Instagram

A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) on Jan 13, 2020 at 6:22am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!