Foto: Privātais arhīvs

Pēc četru gadu draudzības "Mūzikas kanāla" vadītājs, producents Igors Linga apņēmis otro sievu, šonedēļ vēsta žurnāls "Kas Jauns".

55 gadu vecais Igors Linga pagājušajā nedēļā apprecējies, un šīs viņam ir otrās kāzas dzīvē. "Kas Jauns" raksta, ka par Lingas kundzi kļuvusi Liena Zandere, ar kuru Igors ir kopā jau četrus gadus. Sieviete pārgājusi vīra uzvārdā un nu godājama par Lienu Lingu. Liena savulaik bijusi liela piekritēja vīra brāļa Gvido Lingas grupai, bijusi pat fanu klubā.

Svinēt kāzas Igors nolēmis pēc lieliem zaudējumiem, tai sekojošas apātijas un depresijas. Pirms pusgada mūžībā devās Gvido.

"Pēdējo belzienu dzīvē iedeva manas mammas un brālīša aiziešana. Tad sapratu, ka vēlos novilkt pagātnei treknu svītru apakšā un sākt dzīvot no nulles. Pēc brāļa zaudējuma bija uznākusi baigā depresija... Apātija pret dzīvi. Jēga bija zudusi, jo visdārgākie cilvēki aizgājuši," argumentus uzrīkot priecīgu notikumu skaidro Linga. Viņš domājis: vai nu jāpārceļas uz citu valsti, vai jāapprecas.

Igors ar Lienu reģistrējuši savas attiecības dzimtsarakstu nodaļā, bet kāzu svinības notika draugu lokā dārzā.

Abiem šīs nav pirmās kāzas. Igors Linga savulaik bija precējies ar mākslinieci Beatrisi Gori, šajā savienībā dzima dēls Emīls, kuram nu jau 32 gadi.

View this post on Instagram

A post shared by Liena Linga (@lienaza)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!