Foto: Mango
Uz "Jaunā viļņa" apbalvošanas ceremoniju konkursa mūza Alla Pugačova ieradās viena bez pavadoņa Maksima Galkina. Slavenais komiķis jau piecos no rīta bija devies prom no "Baltic Beach Hotel" apartamentiem un aizlidoja uz Maskavu darba darīšanās.

Brīdī, kad Alla un Maksims ieradās Latvijā, zinātāji stāstīja, ka pāris nolēmis Latvijā uzkavēties ilgāk, jo iespējamas abu kāzas. Kā izrādās kāzas pagaidām izpaliek, jo Maksims nesagaidījis "Jaunā Viļņa" noslēgumu, aizbrauca.

Ja līdz šim visos "Jaunā viļņa" pasākumos krievu estrādes primadonna burtiski staroja, līdzko ar Galkinu spēra pirmo soli no limuzīna, tad konkursa noslēgumā viņa bija vēsa un bez emocijām, vien pavaicāja, kāpēc žurnālisti grib viņu fotografēt, vai fotogrāfijas iszmantos modes žurnāli?

Lai arī Alla un Maksims "Jaunā viļņa" laikā dzīvoja atseviškos numuriņos, skaidri redzams, ka estrādes dīva lolo siltas jūtas pret Maksimu.

Pēc konkursa apbalvošanas ceremonijas Alla kopā ar citām Krievijas šovbiznesa zvaigznēm devās uz slēgto afterpārtiju, kas notika Aleksandram Laventam piederošajā restorānā "La Riva". Pasēdējusi kopā ar draugiem un domubiedriem mierīgā un klusā gaisotnē, Alla viena no pirmajām atstāja prominento ballīti Lielupes krastā.

Šodien Latviju pamet pati konkursa mūza, kas ievērojot tradīcijas, uz Maskavu dosies ar tālsatiksmes vilcienu Rīga - Maskava. Kā zināms Pugačovai ir paniskas bailes no lidmašīnām, tāpēc viņa priekšroku dod sauzemes transporta līdzekļiem.

Konkursa "Jaunais vilnis" organizatori publiski paziņoja, ka Alla arī nākamgad būs konkursa patronese un baumas, ka primadonna skatuves darbībai teiks ardievas, ir nepamatotas un izskan katru gadu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!