Foto: Mango
Dziedātāja Olga Rajecka (attēlā) nekad nav slēpusi, ka ir nogurusi no publikācijām medijos, pēc kurām interneta vidē parādījās daudz anonīmu komentētāju, kuri savos izteikumos atļāvušies paust daudz skarbu un dzēlīgu piezīmju, kas ir ļoti tālu no patiesības.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Rajecka atklāj, ka vairs neļaunojas uz anonīmajiem komentētājiem, kuri viņai veltījuši ne vienu vien dzēlīgu piezīmi - gan par izskatu, gan gadu skaitu, gan privāto dzīvi.

"Lai neviens neuztraucas, jo es esmu laimīga, veiksmīga, vesela, priecīga un jautra. Tie visi populārie, kuri ir mūsu valstī uz skatuves, ir publiski pieejami un neaizsargāti. Palasot tos visus komentārus, tas taču ir ārprāts," emocijas atklāj dziedātāja.

Dziedātāja iepriekš minējusi, ka vēlas uzsākt cīņu ar šiem komentētājiem un nepieļaut, ka ikviens, kuram pieejams internets, var ar lamu vārdiem "nolikt" dziedātājas gaitas. Tomēr tagad Olga atklāj, ka nu jau saradusi ar ļaunajiem komentāriem, kurus vienkārši vairs nelasa.

Pati Rajecka šobrīd turpina ar grupas Eolika 30 gadu jubilejas koncertturneju, turklāt, lai palīdzētu slavas saulītē izcelt jaunās "zvaigznes" no O!kartes akadēmijas, Eolika uz saviem koncertiem aicinājusi līdzi arī šova dalībniekus.

Rajecka nebaidās no jaunajiem vokālistiem, kuri, iznākuši no LNT šova O!kartes akadēmija, varētu kļūt par dziedātājs potenciālajiem konkurentiem.

"Tā visu vasaru brauksim kopā pa koncertiem. Nav viņi nekādi zaļie gurķi, bet gan forši un pozitīvi jaunieši. Samanta, Mareks, Evija un Ivars - viņi ir fantastiski un publika viņus mīl, bet pats galvenais, ka šie jaunieši ciena mūs. Protams, viņiem vajag savu repertuāru, jo nevar visu laiku dziedāt vienu un to pašu. Man viņi tik ļoti patīk, ka pat uzaicināju viņus pie sevis uz mājām. Man nekad nav žēl savā mājā uzņemt jauniešus - kafija un tēja man vienmēr atrodas, ar ko viņus pacienāt," atklāj Rajecka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!