Foto: Privātais arhīvs

Rudenī kanāla TV3 skatītāju novērtējumam tiks sniegta populārā šova Izklausies redzēts jaunā sezona, kurā atpazīstami pašmāju dziedātāji iejutīsies pasaulē slavenu mākslinieku tēlos. Mūziķis Lauris Reiniks (attēlā) jau paguvis iepriecināt fanus ar nelielu ieskatu filmēšanas aizkulisēs.

Reiniks savā Instagram foto blogā publicējis video, kurā viņš pārģērbies par leģendāro Krievijas estrādes dīvu Allu Pugačovu. Lieki teikt, ka nelielais sižetiņš sajūsminājis daudzus - neilgā laikā tas simtiem reižu atzīmēts ar sarkano sirsniņu jeb "patīk".

Fanu armija un Reinika draugi mūziķa grandiozās pārvērtības metušies apspriest komentāru sadaļā, savukārt pats Lauris par iejušanos Pugačovas tēlā bijis visnotaļ noslēpumains - viņš pagaidām nav atklājis sīkākas detaļas par gaidāmo šovu.

Jau vēstīts, ka šī gada pavasarī popularitāti iemantoja TV3 šovs Izklausies redzēts, kurā piedalījās vairāki zināmi pašmāju mūziķi - Ralfs Eilands, Liene Greifāne, Olga Rajecka, Samanta Tīna, Agnesa Rakovska un citi. Savukārt Reinikam bija uzticēta šova vadīšana. Tā dēvētās slavenību "popielas" pirmajā sezonā triumfēja Ralfs Eilands.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!