Foto: Mango

Itāļu izcelsmes dziedātājam Roberto Meloni (attēlā), kurš jau sešus gadus dzīvo Latvijā, šī vasara ir piesātināta ar notikumiem – notiek koncerti gan Latvijā, gan ārzemēs, kā arī atsākušies mēģinājumi izrādei Kailie brieži.

„Tā kā izrādē esmu vienīgais aktieris, kurš arī dzied, mēģinājumos Latvijas Nacionālajā teātrī man jādomā ne tikai par aktiera darbu, bet arī par skaņu mēģinājumiem," atzīst Roberto.

„Šovasar daudz laika pavadu ārpus Latvija, biju Turcijā, divas nedēļas viesojos pie savas ģimenes Sardīnijā, augusta nogalē došos uz Atēnām, kur kopā ar saviem grieķu producentiem ierakstīšu pāris jaunas dziesmas," stāsta dziedātājs.

Jautāts, vai viņa ģimene nevēlas, lai Roberto atgriežas mājās, dziedātājs atzīst, ka viņam pašam dažkārt uzmācoties vēlme doties prom. „Man ļoti patīk dzīvot Latvijā, bet tagad te ir grūti, un tas redzams arī cilvēku sejās. Jā, un pēc sešām dienām šeit man parasti ļoti sāk pietrūkt saules," atklāj Roberto. „Tāpēc cenšos apvienot ceļošanu un darbu ārzemēs ar uzturēšanos šeit, un man liekas, ka sanāk tīri labi."

Dziedātāja darbs un biežie ārzemju ceļojumi gan nedaudz apgrūtinot nopietnu attiecību veidošanu ar sievietēm. „Ir grūti, ja ir tik daudz jābraukā. Es reti uzturos vienā vietā ilgu laiku, un tādēļ nopietnas attiecības cenšos neveidot," sarunā ar izklaides portālu Mango atzīst Roberto. „Es ļoti koncentrējos uz darbu, lai visu varētu izdarīt precīzi un labi, un man ļoti patīk tas, ko daru."

Lai gan vēl pavisam nesen kādas no viņa attiecībām pajukušas tieši attāluma un biežo ceļojumu dēļ, bez sievietēm karstasinīgais itālis savu dzīvi nespēj iedomāties. „Tas, ka man nav nopietnu attiecību, nenozīmē, ka man vispār nekā nav. Dzīvi bez seksa es nespēju iedomāties, man tāda gluži vienkārši nevar būt," smejoties stāsta Roberto un atklāj, ka šobrīd saistījies ar kādu itāliešu meiteni, bet pieļauj, ka divu nedēļu laikā Atēnās viņš atradīs kādu grieķu skaistuli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!