Mūziķis Robijs Viljamss nofotografējies ar pasaulslavenā futbolista Djego Maradonas dubultnieku, domājot, ka bildējas kopā ar argentīniešu futbolistu.

Kā vēsta ārvalstu mediji, tas, ka dziedātājs kļūdījies, kļuvis zināms vien 12 dienas pēc tam, kad Viljamss savā Instagram profilā publicējis foto ar viltus Maradonu.

Ar viltus Maradonu Viljamss iepazinies Austrijā, kur koncertējis 3. maijā. Kā ārvalstu medijiem atzinis slavenā futbolista dubultnieks Abi Atisi, kad dziedātājs viņu ieraudzījis, viņš meties viņu apkampt un sacījis, ka mīl, bet pēc tam nobučojis uz vaiga.

Bijušais grupas Take That dalībnieks palūdzis savu dzīvesbiedri nofotografēt viņus, bet viltus futbolists nav iebildis.

Atisi paskaidrojis, ka nav gribējis Viljamsam atklāt patiesību, jo bijis ļoti iepriecināts par tādu mūziķa uzmanības izrādīšanu. Tiesa, netiek vēstīts, kā Viljamss attiecas pret viltus Maradonas atmaskošanu. Arī Instagram ievietotā fotogrāfija joprojām ir tur atrodama.

Futbolista dubultnieks Maradonu "tēlo" jau 20 gadus. Pēc viņa teiktā, viņš strādā sporta preču veikalā. Pirmoreiz Atisi, kurš dzīvo Vācijā, un Maradonas līdzība pamanīta tālajā 1989. gadā, kad mediji publicējuši fotogrāfiju no kādas futbola spēles un piebilduši, ka tajā manīts arī Djego Maradona.

Ar īsto Madaronu Viljamss iepazinies 2006. gadā, kad organizējis labdarības koncertu Soccer Aid.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!