Foto: Mango
Nelāga ķibele nedēļas izskaņā gadījusies populārājam pašmāju dziedātājam un komponistam Kažam jeb Kārlim Būmeisteram (attēlā) – pēc uzstāšanās bērnu slimnīcā viņam uzkakājusi kaija, par ko pats dziedātājs nekavējoties informējis savus sekotājus.

"Pēc akustiskā koncerta bērnu slimnīcā, ejot ārā, gar ausi žaketes krūšu kabatā no gaisa ied**sa... KAIJA," īsi pēc notikušā savā Twitter profilā steidza pasūdzēties pats cietušais.

Notikušo viņš raksturojis ar sāpju pilnu frāzi "for cryin out loud", kā arī nav slēpis, ka sabojātais apģērba gabals šobrīd ļoti smirdot.

Izklaides portāls Mango atgādina, ka šovasar jaunais dziedātājs, kurš nesen atklāja savu ierakstu studiju, jau vienreiz cieta no dzīvnieku uzbrukuma - kad Kaža kopā ar draugiem bija devies ceļojumā uz Ukrainu, viņu kompānijai uzbruka trakas lapsas.

Kaža gan nav pirmais no pašmāju šovbiznesa aprindām, kuru apķēzījuši putni - aizvadītā gada vasarā līdzīga ķibele piemeklēja Ellu jeb Elīnu Fūrmani, kurai kāds putniņš bija aptaisījis saulesbrilles, kad dziedātāja devās uz Dīvu nakts koncertu Dzintaru koncertzālē.

Šajā sakarā noklausies arī grupas Сектор Газа dziesmu Голубь!

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Sektor_Gaza_Golubj.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!