Foto: F64

Šova O!kartes akadēmija uzvarētāja dziedātāja Samanta Tīna (attēlā) spiesta atjaunot savu autovadītājas apliecību un bankas kartes, jo viņas maku nozadzis kāds viņas mūzikas cienītājs.

Bezkaunīgais fans paziņojis dziedātājai, ka kā atlīdzību pret nozagtā maka atdošanu gaidot biļetes uz Samantas koncertu.

"Naktī pēc kādas uzstāšanās ar šova pavadoni sēdējām Ziedoņdārzā. Ar riteni piebrauca kāds vīrietis un mani atpazina, par ko ļoti izbrīnījos, jo bija nakts un parkā tumšs kā peklē," dramatiskos notikumus portālam Mango atstāsta dziedātāja.

"Vīrietis apgalvoja, ka esot atpazinis mani pēc balss, jo esot manas mūzikas fans. Likās tāds patīkams cilvēks - viņš piebrauca ar velosipēdu, kuram pie tam vēl bija bērnu sēdeklītis. Somas man līdzi nebija, bija tikai maks, kas stāvēja turpat blakus uz soliņa. Papļāpājām, pasmējāmies, tad viņš aizbrauca, un es konstatēju, ka maka vienkārši nav. Bija skaidrs, ka šis vīrietis to paņēmis, nemaz nebija citu variantu."

Tomēr zaglis visai neattapīgi iepriekš bijis nosaucis dziedātājai gan savu vārdu, gan uzvārdu, tāpēc Samantai jau nākamajā dienā nav bijis problēmu atrast šo vīrieti sociālajos portālos.

"Uzrakstīju viņam vēstuli ar tekstu: "Paldies par jauko sarunu, bet vai es varētu dabūt atpakaļ savas bankas kartes vai vismaz tiesības?" Viņš neko neatbildēja. Aizgāju uz policiju, kur kopā ar inspektoru izsmējāmies par neparasto zādzību. Nobloķēju bankas kartes un tiesības. Taču pēc kāda laika šis kungs man atraksta vēstuli: "Jūsu maks jau ir nogādāts Matīsa ielas policijā. Bet neesiet aizmāršīga - jūs man apsolījāt brīvbiļetes uz koncertu," savus piedzīvojumus atstāsta dziedātāja.

Samantas maks patiešām sveiks un vesels gaidījis minētajā policijas iecirknī.

"Nekas nebija paņemts, jo es nenēsāju līdzi skaidru naudu. Varbūt šis kungs domāja, ka zināmiem cilvēkiem makā glabājas baigā nauda? Sāpīgākais ir tas, ka visus dokumentus jau biju bloķējusi, un, lai atkal tos atjaunotu, vajadzīga gan nauda, gan laiks. Tāpēc pašlaik esmu bez tiesībām," sūdzas Samanta.

Lai gan jaunā dziedātāja nelāgos notikumus atceras nu jau ar smaidu, viņa atzīst, ka tikt apzagtai no pašas fana esot divtik nepatīkami. Pie cerētajām brīvbiļetēm uz koncertu neparastais fans, protams, nav ticis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!