Foto: Publicitātes foto

Seksīgā dziedātāja, dīdžejmeitene un kluba Coyote Fly bārmene Liene Brikouska (attēlā) pozējusi modes mākslinieka Bruno Birmaņa meitas Annas rīkotā fotosesijā, pārsteidzot savus fanus ar neierasti sievišķīgu un maigu tēlu.

Fotosesija, kas tapusi sadarbībā ar fotogrāfu Raimondu Birkenfeldu un vizāžisti Līvu Paspārni, organizēta par godu Annas Birmanes jaunajai mājaslapai, kurā ikviens gardēdis varēs iegādāties īstas mājas kūkas, kā arī cepumus un citus konditorejas izstrādājumus gan svinībām, gan ikdienai.

"Topošā mājaslapa veltīta kūkām un citiem gardumiem. Tās galvenajā sadaļā tiks izklāstītas detalizētas un precīzas kūku un citu saldumu receptes, kā arī ieteikumi attiecībā uz produktu izvēli, lai lasītāji varētu paši mājās pagatavot dažādus gardumus.

Es pati konditoreju esmu apguvusi, lasot grāmatas un pasaules slavenus blogus, iegūtās zināšanas vēlāk fiksējot pati savā blogā. Tas ir mans sirdsmīļais hobijs, kā arī es vēlos iedrošināt cilvēkus gatavot mājās.

Cepot kūkas, es neizmantoju jau gatavos pulverus un pusfabrikātus un to arī piedāvāšu pasūtījumu sadaļā, kur cilvēkiem manis gatavotos saldumus būs iespēja iegādāties," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Anna, raksturojot arī fotosesijas norisi.

"Fotosesijā aicināju pozēt tieši Lieni, jo viņa ir mana sena draudzene un, tāpat kā manas kūkas, noteikti nav garlaicīga.

Liene man ļoti patīk, un es cienu viņas imidžu, un interesanti, ka šajās fotogrāfijās redzamas arī, iespējams, līdz šim neierastas Lienes personības šķautnes - ikvienā bildē viņa ir patiesi salda un garda," nosaka Anna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!