Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Selēna Gomesa (attēlā) beidzot publiski runājusi par vienu no savas dzīves smagākajiem periodiem – laiku, kuru viņa pavadīja rehabilitācijas centrā.

Gomesa, kurai savulaik bijusi skandāliem apvīta mīlas dēka ar kanādiešu izcelsmes dziedātāju, par tīņu elku dēvēto Džastinu Bīberu, atspēkojusi runas, ka viņa rehabilitācijas klīnikā ārstējusies no depresijas pēc izjukušajām attiecībām.

Gomesa atklājusi, ka viņai konstatēta nelāga kaite – sarkanā vilkēde, kas ir reta saistaudu autoimūnā slimība. Šī iemesla dēļ viņa 2014. gada sākumā kādu laiku padzīvojusi rehabilitācijas centrā, lai uzsāktu cīņu ar slimību un to ierobežotu.

Sarkanās vilkēdes pamatcēloņi joprojām nav izpētīti, taču zināms, ka to izraisa līdzsvara zudums organisma imūnsistēmā. Tai ir vairāki raksturīgi simptomi, ar kuriem saskārusies arī Gomesa – sāpes locītavās, izsitumu veidošanās, nogurums, drudzis un citi.

Tāpat viņa stāstījusi, ka atkopšanās rehabilitācijas centrā bijusi nepieciešama, jo viņa vienkārši jutusies no visa nogurusi. 2011. gadā Gomesas mamma zaudēja savu vēl nedzimušo bērniņu, un arī tas uz dziedātājas psihi atstāja paliekošas sekas.

Pēc ģimenes traģēdijas, smagās slimības diagnosticēšanas un vairākām citām privātās dzīves likstām viņa pieņēmusi lēmumu atcelt savu koncerttūri un atgūt spēkus klīnikā.

Dziedātāja stāstījusi, ka aizvadītajā gadā viņai veikta ķīmijterapija. Šobrīd slimību izdevies ierobežot un viņa daļēji iemācījusies ar to sadzīvot, taču runāt par savu diagnozi viņai joprojām esot smagi un ļoti sāpīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!