Foto: DELFI

Maija sākumā izskanēja ziņas, ka jaunā un talantīgā dziedātāja Antra Stafecka (attēlā ar ģimeni) šķīrusies no sava ilggadējā drauga un dēliņa Roberta tēva Ģirta. Šobrīd ģimene atkal apvienojusies, un attiecību krīze ir pārvarēta.

"Negribētos iedziļināties un atskatīties uz to, kas kaut kad noticis. Lai katrs pats spriež par to, kas un kā, viņaprāt, noticis. Man tas viss liekas tik sen, ka nav vēlmes par to atcerēties.

Starp mums viss ir kārtībā, esam laimīgi, un pasaule šobrīd šķiet skaista. Dzīvē mēdz būt dažādi periodi. Šobrīd ir sajūta, ka sirdī uzplaucis pavasaris," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Antra.

Mūziķe neslēpj, ka, lai arī kādas grūtības vai problēmas piemeklētu viņas un Ģirta attiecības, šo vīrieti viņa vienmēr ļoti mīlēs.

"Ģirts taču ir mana bērniņa tēvs. Lai arī kas notiktu, es viņu vienmēr mīlēšu, jo mums ir kopīgs bērniņš," saka Antra.

Līdz ar ziņām maija sākumā, ka abu attiecības piemeklējusi krīze, cilvēki arī mēļoja, ka Antra ar Ģirtu pārtraukusi kopdzīvi, taču tagad ģimene atkal ir zem viena jumta, un mīlestība uzplaukusi no jauna.

"Attiecību dzirksts, ja to tā var nosaukt, ir atpakaļ, un visi kopā esam ļoti laimīgi," savu sajūsmu neslēpj dziedātāja.

Antra ar savu mīļoto kopā ir jau vairākus gadus. Abi iepazinās Ogres Valsts tehnikumā, kurā Ģirts strādāja par darbmācības skolotāju, savukārt pirms tam mūziķei bija divus gadus ilgs romāns ar dziedošo policistu Nikolaju Puzikovu. Tiesa, par šīm attiecībām viņa parasti runā izvairīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!