Foto: F64

Populārais dziedātājs Uģis Roze (attēlā) vienmēr izcēlies ar lieliskām vokālajām spējām, taču skaists gan viņš nav – vismaz saskaņā ar paša teikto. "Es neuzskatu sevi par apburošu un skaistu vīrieti. Man nepatīk skatīties ne spogulī, ne savās fotogrāfijās," intervijā žurnālam Privātā dzīve atklāti atzīst mūziķis.

Tiesa, vairs par to 52 gadus vecais Roze nepārdzīvo, jo sievu jau ir atradis. "Tāpēc esmu priecīgs, ka esmu laimīgi precējies un man vairs nav nekas jāmeklē," stāsta mūziķis, kurš savas karjeras laikā dziedājis grupās Inversija, Turaidas roze, Jumis, kā arī daudzos citos mūzikas projektos.

Savukārt, runājot par alkohola lietošanu, Roze atzīst, ka tā ir sāpīga tēma, taču godīgi stāsta arī to, kāds viņš ir pārmērīga reibuma stāvoklī.

"Vai, tā ir sāpīga tēma! [Kad piedzeros,] es neesmu agresīvs, taču daudz runāju visādas muļķības, par kurām man pēc tam ir kauns. Beidzamajā laikā cenšos nepiedzerties līdz tādam līmenim. Un mēģinu neiet arī cilvēkos, ja man draud iedzeršana. Neviens, kad piedzeras, nav skaists.

Tur jau tā lieta, ka [nejūtu robežu]. Pakāpe, kad jau ir par daudz, iestājas pēkšņi. Nav jau tā, ka es nokrītu zem galda un tur vāļājos. Vienkārši, no rīta pieceļoties, šķiet, ka viss taču bija normāli, bet izrādās, ka pasākumam ir bijis turpinājums un arī vāvuļošana. Taču es to uzzinu tikai pēc nostāstiem.

Esmu laimīgs cilvēks - man nekad mūžā nav bijušas paģiras. Es arī nekad nedzeru nākamajā dienā, man nav tā, ka pēc tam nedēļu jāplosto. Tie ir nelaimīgi cilvēki, kas nevar apstāties," Privātajai dzīvei stāsta mūziķis.

Tiesa, atteikties no iedzeršanas viņš nemūžam neatteiktos. "Es varētu atmest pīpēšanu, bet atteikties no dzeršanas, manuprāt, ir muļķīgi. Kaut kas taču ir jādara!" smejas mūziķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!