Foto: Scanpix

Britu dziedātāja Eimija vainhausa (attēlā) dažas nedēļas pirms nāves slepeni saderinājusies ar savu mīļoto vīrieti – režisoru Regu Trevisu, atsaucoties uz pāra draugiem, šonedēļ ziņo britu tabloīds The Sun.

35 gadus vecais vīrietis Vainhausai pasniedzis briljanta gredzenu, un viņa piekritusi precībām. "Eimija gribēja izveidot ģimeni un uz visiem laikiem tikt vaļā no mokošajiem dēmoniem," stāstījis anonīmais avots.

Kāzas pāris plānojis nosvinēt nākamajā gadā, un tas, pēc viņas drauga vārdiem, dziedātājai piešķīris papildu stimulu pilnībā atbrīvoties no narkotiku un alkohola atkarības.

Treviss, ar kuru Vainhausa satikās pēdējos divus gadus, pēc mīļotās sievietes nāves visu laiku esot viņas ģimenes tuvumā; viņš piedalījās arī dziedātājas izvadīšanas ceremonijā un kremēšanā 26. jūlijā. Šajā dienā žurnālistiem viņš teica, ka esot zaudējis "savas dzīves lielāko mīlestību".

Iepriekš Vainhausa no 2007. līdz 2009. gadam bija precējusies ar Bleiku Fīlderu-Sivilu, taču šīs laulības raksturoja nemitīgi skandāli un pārmērīga uzdzīve.

Izklaides portāls Mango jau ziņoja, ka pirms nāves Vainhausa bija plānojusi arī "kļūt par māmiņu" - Karību salās viņa bija sadraudzējusies ar kādu desmit gadus vecu meitenīti Danniku, kuru bija nolēmusi adoptēt.

Foto: AFP/Scanpix

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!