Foto: RIA Novosti/Scanpix
Krievijā populārā dziedātāja un televīzijas šovu vadītāja Vera Brežņeva (attēlā) kādā koncertā krietni samulsinājusi skatītājus, priekšnesuma vidū uzaicinot uz skatuves kādu skatītāju un piedāvājot personīgi pārliecināties par to, ka viņas krūtīs nav ne pilītes silikona.

"Ko tik par mani nerunā! Gan to, ka man ir silikona krūtis un pieaudzēti mati, un lūpas pilnas ar botoksu. Lūk, jūs, meitenīt, pienāciet, lūdzu, pie manis! Pārbaudīsim to!" koncertā izteicās bijusī grupas VIA Gra soliste, kuru acīmredzot nokaitinājušas baumas, ka viņas figūra uzlabota ar silikona implantiem.

Dziedātājas uzrunātā jauniete arī nekavējoties devās uz skatuvi, lai piedalītos "eksperimentā".

"Lūk, pataustiet manas krūtis. Jūtat, ka tās ir dabiskas?" Vera jautāja un, paņēmusi meitenes roku, pielika to pie saviem apaļumiem. "Pataustiet arī matus... Vai ir pieaudzēti? Lūpiņas? Nu, kā?"

"Izmeklējusi" visas dziedātājas piedāvātās ķermeņa daļas, skatītāja nedaudz samulsa, bet drīz vien secināja: "Viss ir dabisks!"

"Viņa mani iztaustīja viscaur! Tagad esmu mierīga!" iesmējās Brežņeva un noslēdza savu uzstāšanos ar hitu Mīlestība glābs pasauli, izpildījuma laikā tik draiski lēkājot, ka zālei pavērās vēl satraucošāks skats uz Veras Brežņevas kājām un citām ne mazāk dabiskām Veras ķermeņa daļām.

Video ar Veras Brežņevas "dabiskuma demonstrāciju" iespējams noskatīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!