Ceturtdienas, 11. aprīļa, vakarā kanāla "STV Pirmā!" skatītāji varēja sekot līdzi notikumiem ģimeņu attiecību šovā "Tēt, brauc mājās!", un šīs nedēļas raidījumā kādā ģimenē viesojās un tēta pienākumus uz dažām dienām pārņēma mūziķis Andris Kivičs.

Kamēr tētis Gundars devās atpūsties, Kivičs ar savām gudrībām un pieredzi centās uzlabot savstarpējās attiecības ģimenē, kurā aug pieci bērni. Viena no atvasēm – dzīvespriecīgā Lindiņa – ir ar īpašām vajadzībām un ir pilnībā atkarīga no vecākiem, tāpēc mamma Uļjana ikdienu pavada mājās.

Gundars strādā par palīgstrādnieku veikalā un ar viņa algu nereti ir par maz, lai pienācīgi "savilktu galus". Uļa sacīja, ka viņiem nekā netrūkst, tomēr ģimene dzīvo gaužām pieticīgi.

Lai ieviestu miteklī lielāku kārtību, Kivičs ieteica izmest nevajadzīgās mantas. Tas nedaudz aizkaitināja Uļjanu, kura apgalvoja, ka viņiem nemaz neesot tik daudz nevajadzīgu lietu. Mamma pat nepieļāva iespējamību kaut ko izmest, drīzāk viņa bija gatava kaut ko atdot labdarībā.

Tāpat arī Uļa īsti nebija mierā ar Kiviča bērnu audzināšanas metodēm. Mūziķis no ģimenes tēta bija saņēmis norādījumu palīdzēt atrisināt un mazināt konfliktus bērnu starpā.

Kivičs bija pārliecināts, ka tie rodas tikai tāpēc, ka bērni nevar sadalīt mantas un strīdas par vienu zīmuļu komplektu. Tā nu viņš nāca klajā ar risinājumu – katram bēram iegādāties savu zīmēšanas komplektu. Taču Uļjana par šādu ideju nebija sajūsmā un pauda nostāju, ka jaunu mantu iegāde konfliktus bērnu starpā nespēj atrisināt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!