Foto: Mango

Leģendārās Olgas Pīrāgs meita Diāna (attēlā) vēl ir kritiskajā rokenrola vecumā, taču jau paspējusi dziedāt gan latviešu, gan krievu, spāņu, itāļu, portugāļu, franču, angļu un arābu valodās. Tiesa, viņas privātā dzīve no tā ir cietusi – apprecējusies pārāk jauna, viņa ar vīru kopā vairs nedzīvo.

"[Ar vīru Dmitriju] mēs jau vairs nedzīvojam kopā, šāgada janvārī izšķīrāmies. Taču kopā bijām deviņus gadus - piecus no tiem laulībā," intervijā žurnālam Ieva stāsta Diāna, kurai šajās laulībās dzimusi meita Anželika, nosaukta par godu krievu dziedātājai Anželikai Varumai.

"Man apnika dzīvot kopā ar vīrieti, kas zaudējis interesi par mani. Šķita, ka esam kā brālis ar māsu. Bet mēs taču šajā pasaulē dzīvojam tik īsu laiku... Tāpēc tomēr gribas būt kopā ar vīrieti, kas mani mīl. Nevaru teikt, ka mēs slikti dzīvojām, bet pēdējā gada laikā ļoti spēcīgi izjutu vīra vēsumu pret sevi," par šķiršanās iemesliem atklāti stāsta Diāna.

"Dmitrijs nemaz negribēja šķirties, jo viņu šāda dzīve apmierināja. Bet mani kā sievieti, kas alkst pēc mīlestības, gan ne. Kāpēc man visu laiku vīrietim būtu jāsaka priekšā, ka sievietei vajag dāvināt ziedus, sagādāt pārsteigumus," jautā dziedātāja un atzīst, ka apprecējusies "pārāk jauna".

Diāna gan nenoliedz, ka labprāt apprecētos vēlreiz. "Tā sanācis, ka šobrīd vairāk esmu pievērsusies karjerai, nevis attiecībām. Lai gan man ir labi draugi gan Latvijā, gan ārzemēs, pagaidām karjera šķiet svarīgāka. Tomēr, ja satikšu savu īsto dzīves vīrieti, pieļauju, ka viss mainīsies. Esmu gatava arī vēl vismaz diviem bērniem," degunu nenokar jaunā dziedātāja, un arī piedāvājumu viņai netrūkst.

"Pašlaik man precēties piedāvā četri interneta draugi - gan no Latvijas, gan ārzemēm. Var jau būt, ka viņi tikai jokojas, bet raksta tā: "Diāna, ja esi gatava precēties, padod ziņu!" Tā kā neesmu vēl paspējusi vilties visos pasaules vīriešos, esmu gatava jaunām attiecībām," smaida Diāna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!