Foto: Privātais arhīvs

Slavenā latviešu operdziedātāja Kristīne Opolais, iespējams, sākusi attiecības ar Grieķijas tenisa zvaigzni Stefanu Cicipasu, šonedēļ ziņo izdevums "Privātā Dzīve".

42 gadus vecā Kristīne Opolais sociālajos tīklos atzinusies mīlestībā Grieķijai, kur uzturas jau pusgadu. "Es mīlu Grieķiju un jūtos pagodināta, ka manās dzīslās rit arī grieķu asinis," pozējot blakus 22 gadus vecajam tenisistam Stefanam Cicipasam, pērnā gada nogalē vēstīja Opolais. Vēl kādā ierakstā operdīva vēsta, ka laiks Atēnās viņai bijis neaizmirstams, jo satikti daudzi brīnišķīgi cilvēki, "un Cicipass ir viens no tiem".

Jaunais tenisists esot visas Grieķijas lepnums, talantīgs jaunais čempions un arī "neticami jauks vīrietis", savus sekotājus informēja Opolais.

Žurnāls "Privātā Dzīve" izpētījis, ka pēdējo mēnešu laikā Opolais un Cicipass mitinājušies vienā viesnīcā, kā arī Kristīne uzsākusi treniņus laukumā, kur trenējas grieķu tenisa zvaigzne. Internetā Opolais par treniņu rakstīja: "Beidzot... Mana pirmā reize! Paldies tev, Mister Treneri!" Bet uz kāda drauga jautājumu, kurš tad ir Misters Treneris, māksliniece atbildēja: "Tas ir vislielākais noslēpums pasaulē!"

Tāpat Opolais "Instagram" platformā regulāri dalās ar tenisa tēmai veltītiem video, un pēc Cicipasa zaudētas spēles to ar rūgtumu arī publiski atzina. Fotomirklim no spēles viņa pievienojusi saulrieta attēlu un tekstu: "Kad vien tu vēlies mani ieraudzīt, skaties uz saulrietu – es būšu tajā," tērpusies bikini ziņoja operdīva.

"Privātā Dzīve" arīdzan vēsta, ka pēdējo mēnešu laikā nekas nav dzirdēts par Kristīnes draugu, čīliešu tenoru Džonatanu Tetelmanu, ar kuru viņa nodibināja attiecības drīz pēc tam, kad izjuka Opolais un diriģenta Andra Nelsona septiņus gadus ilgusī laulība. Pandēmijas laikā Opolais un Tetelmans dzīvoja katrs savā valstī.

Grieķu tenisists Stefans Cicipass ir 20 gadus jaunāks par Opolais. Viņš šobrīd ATP rangā ir piektā rakete un turnīru balvās nopelnījis jau gandrīz 14 miljonus dolāru, raksta izdevums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!