Foto: DELFI

Svētdienas, 12. maija, vakarā Zviedrijas pilsētā Malmē ar krāšņu ceremoniju operā tika atklāts 58. Eirovīzijas dziesmu konkurss, bet pēc oficiālā pasākuma dziedātāji un viņu atbalstītāji turpināja līksmot ballītē.

Neraugoties uz saspringto mēģinājumu grafiku, preses konferencēm un nopietno gatavošanos vienam no starptautiski nozīmīgākajiem notikumiem populārās mūzikas dzīvē, Eirovīzijas dalībnieki Malmē ne tikai strādā, bet arī pagūst izklaidēties.

To apliecināja arī šī gada Eirovīzijas atklāšanas burziņš, kurā netrūka ne muzikālu priekšnesumu, ne jestru deju un atraktīvas pozēšanas daudzajiem fotogrāfiem.

Starp pasākuma viesiem bija arī kāda ļoti cienījama kundze - 103 gadus vecā Ella Kestnere no Vācijas Eirovīzijas oficiālā fanu kluba, kura ar apbrīnojamu centību regulāri apmeklē dažādās valstīs notiekošos dziesmu konkursus un tiek uzskatīta par vecāko Eirovīzijas fani pasaulē.

Jau vēstīts, ka pirmais Eirovīzijas pusfināls Malmē notiks otrdienas, 14. maija, vakarā, un tam līdzi no pulksten 22 varēs sekot arī Latvijas Televīzijas skatītāji. Latvijas pārstāvji - grupa PeR - uz skatuves kāps ceturtdien, kad viņi atklās otro pusfinālu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!