Foto: Māris Freibergs
Studentu pilsētā Jelgavā nule atklāšanu piedzīvoja populārā krogu tīkla "Ezītis miglā" Jelgavas filiāle. Atvēršanas vakarā bāru tā jaunajās telpās Raiņa ielā apmeklēja vairāki simti izslāpušu un izsalkušu jauniešu.

Bāru tīkls "Ezītis miglā" vēris durvis nu jau deviņpadsmitajai iestādei Latvijā.

Jelgavniekiem "Ezītis miglā" līdz šim bija pieejams divas sezonas pludmales promenādē, bet nu tas pārcēlies uz telpām. Iemīļotais pludmales bārs nu ir pārvācies uz dzīvi mājīgās iekštelpās, lai priecētu jelgavniekus un viesus visa gada griezumā.

Bāra atvēršanā Mika Dukura uzstāšanās nespēja atstāt vienaldzīgu nevienu klātesošo dāmu. Meiteņu skaļās ovācijas un spiedzieni mūziķim neļāva skatuvi pamest vismaz divas reizes. Nedaudz pirms pusnakts vakara noskaņu savā varā pārņēma "Ezīša" draugs, puisis ar vienu no plašākajiem vārdu krājumiem Zeļģis, bet līdz pat rītam ballīte nerimās kopā ar dīdžeju Fabriku.
Jaunais "Ezītis" atrodas Raiņa ielā 20 – ēkā, kurā tā īsti ilgi nav noturējies neviena izklaides vieta, atskaitot leģendāro "Melno cepurīšu baleriju", kas pirms vairākiem gadiem pārcēlās uz plašākām telpām netālu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!