Foto: Vida Press
Tas, ka daļa britu jauniešu katru iziešanu uz krogu atzīmē kā pēdējo, nav noslēpums, un arī pēc 2015. gada sagaidīšanas, kas, protams, izvēršas par lielāko ballīti gadā, daudzās Lielbritānijas pilsētās uz ielām pavērās īsta postaža.

Kā vēsta britu mediji, Londonā līdz 1. janvāra sešiem rītā tikuši arestēti 90 cilvēki, bet kopumā svētku naktī pilsētā strādājuši aptuveni 4000 policistu, kas mēģinājuši tikt galā ar sareibušajiem un nereti arī agresīvi noskaņotajiem svinētājiem.

Lai gan arī šoreiz pirms lielajām svinībām atbildīgās institūcijas bija mudinājušas izvērtēt savas alkohola lietošanas spējas, britu preses fotogrāfu uzņemtās fotogrāfijas liecina, ka daļa jauniešu tās ir krietni vien pārvērtējuši.

Kā jau ierasts, arī 31. decembra naktī daudzās Lielbritānijas pilsētiņās uz ielām varējis redzēt vemjošus, rāpojošus un guļošus jauniešus. Dažiem no viņiem paveicās ar draugiem, kuri iespēju robežās centās sniegt atbalstošu plecu, bet daļai drošībā palīdzējuši nokļūt kārtībsargi vai mediķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!