Foto: Publicitātes foto
Ceturtdien, 15. jūlijā, vienu no Rīgas jumtiem satricināja enerģiski mūzikas ritmi – šeit privātā vasaras ballītē satikās kupls skaits pašmāju influenceru – virkne pazīstamu "Instagram" seju.

Pasākuma namatēvs bija modes eksperts un influenceris Deniss Ševeļovs, kurš šajā vakarā svinēja savu dzimšanas dienu un saņēma daudz apsveikumus no klātesošajiem.

„Liels prieks savu īpašo dienu baudīt kopā ar citiem līdzīgi domājošiem, pozitīviem cilvēkiem, kuri apzinās, cik svarīgi ir priecāties par katru mirkli," stāsta Deniss Ševeļovs. Viņš savus viesus veldzēja ar džinu saturošu kokteili, kas arī bija šīs ballītes sponsors.

Starp pasākuma viesiem bija multimākslinieks Kašers ar vīru, dziedātāja Samanta Tīna, jūtūberes Evelīna Pārkere, Lota Ulmane, Jana Bruka, recepšu grāmatu autore Anna Panna, kolorītais jauniešu elks Rojs Rodžers ar draudzeni Kristiānu Grāmatiņu, dvīņu mammu influencere Kristīne Dzenīte, modes dizainere Viktorija Joniene, stiliste Jūlija Verbicka un daudzi citi.

Pasākuma kulminācija bija enerģiskas "TikTok" dejas pirmizrāde, kurā ar entuziasmu iesaistījās liels skaits viesu; tās horeogrāfiju veidoja profesionālas dejotājas Linda Paulauska un Baiba Klints. Savukārt ballītes dīdžeja lomā meistarīgi iejutās influencere un zīmola „Honeymoon High" dibinātāja Agnija Grigule.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!