Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē Ķīpsalā notikušajā autoizstādē lielu uzmanību izpelnījās populārā Vecrīgas kluba Just stends, bet visu izstādes norises laiku ik vakaru auto cienītāji bija aicināti uz jautrām ballītēm klubā.

Just stends Ķīpsalā bija izstādīts starptautiskā autotūninga šova Auto Exotica 2012 ietvaros, un tā viesiem bija iespēja klātienē aplūkot populārās drifta braucējas, radio Capital FM ētera balss Kristenas jeb Kristīnes Staņevičas Nissan Skyline auto, kā arī nobildēties kopā ar sportisti un kluba darbiniecēm.

Autoizstādes laikā ik vakaru visi motorsporta mīļotāji bija aicināti uz klubu Just, kur trīs vakarus norisinājās jautras ballītes - visvētrainākais burziņš notika sestdienas vakarā, kad klubā izklaidējās gan izstādes dalībnieki, gan organizatori, gan sabiedrībā zināmi cilvēki.

Tiem autosporta cienītājiem, kuri uz vērienīgo autoizstādi nebija tikuši, arī pie kluba bija iespēja aplūkot dažādas tūningotas automašīnas, pie kurām pozēja pikanti tērptas meitenes, ar kurām kopā bija arī iespēja nobildēties.

Galerijā: ieskats klubā Just notikušajās ballītēs un Just stendā autoizstādē Ķīpsalā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!