Foto: Juris Zolbergs
Ceturtdien, 7. martā, modīgs burziņš norisinājās tirdzniecības centrā "Spice". Tur durvis vēra Austrijas apavu zīmola "Högl" veikaliņš, un svinībās bija sapulcējušies gan sabiedrībā zināmi ļaudis, gan kvalitatīvas modes cienītāji.

Starp viesiem bija tādas sabiedrībā zināmas personības kā Kaspars Krištopans ar sievu Maiju Rozīti-Krištopani un māsu Nikolu, Rīgas Domes pārstāvis Armands Krūze ar kundzi un meitu modeli Amandu, Valda Birkava kundze Marina Dianova, viesnīcas īpašniece Svetlana Leva, lielo izmēru modele Tatjana Mackēviča un daudzi citi populāri ļaudis.

Apavu veikala atklāšanas svētkos viesiem tika ne tikai prezentēta jaunā pavasara/vasaras sezonas kolekcija, bet tika sniegti arī modes dizaineres un stilistes Sonitas Pāvuliņas ieteikumi, kā neapjukt sezonas tendenču un preču piedāvājumā un izvēlēties sev atbilstošākos apavus no jaunā klāsta.

Padomus sniedza arī fizioterapeits, izstāstot pareizas apavu izvēles pamatprincipus.

Pasākuma viešņas varēja sevi palutināt īpaši izveidotā grima zonā. Tāpat arī galdā tika celts dzirkstošais vīns un uzkodas.

Savukārt vakara īpašais pārsteigums bija radio personības un TV dīvas Maijas Rozītes-Krištopanes performance. Viņa pirmoreiz demonstrēja savas diskžokeja prasmes, rūpējoties par mūziku un sievišķīgu gaisotni ballītē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!