Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 19. februāra, vakarā prominences steidza svinēt to, ka Rīga kļuvusi par vienu restorānu bagātāka. Šoreiz atklāts nevis parasts restorāns, bet gan Latvijā pirmais amerikāņu daineris CityDiner.

Svinēt dainera atklāšanu kuplā skaitā bija ieradušies arī stilīgākie rīdzinieki, starp kuriem netrūka progresīvu un modes vēsmām allaž sekojošu šovbiznesa darboņu.

Pikantā rozā kleitā uzpucējusies, klāt bija dziedātāja Natālija Tumševica, daineri novērtēja arī modes blogeri Deniss Ševeļovs un Jaroslavs Barišņikovs. Pēdējais pasākumā ieradās bez daudz aprunātā sejas apmatojuma un priecēja ar savu ierasto šiki androgīno tēlu.

Starp viesiem bija arī hokejista Oļega Znaroka jaunākā meita Alise Znaroka, kura ar labiem panākumiem darbojas modeļu biznesā. Alise bija parūpējusies par īpašu pārsteigumu pasākuma viesiem - demonstrāciju, kā pagatavot viņas iemīļoto Ņujorkas milkšeiku, ko nestilīgā tautas daļa kautrīgi turpina dēvēt par vienkārši piena kokteili.

Kā skaidro restorāna pārstāvji, daineris esot klasisks ģimenes restorāns, kura pirmsākumi meklējami Kalifornijā. Tajā viss ieturēts 50. gadu un Holivudas filmu noskaņā.

Dainera saimnieki rūpīgi piedomājuši arī pie tā, kā iepriecināt apmeklētājus ikdienā. Jau izsludināta jautra spēle, kurā jābildē un jāliek Instagram profilā CityDiner ēdieni, kā arī paredzētas citas aktivitātes visai ģimenei.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!