Foto: Publicitātes foto
Pašmāju dziedātāja Diona Liepiņa klausītāju vērtējumam nodevusi vienu no saviem ilgi lolotajiem sapņiem – debijas minialbumu "Marionete", kā arī prezentē tā tituldziesmu un videoklipu. Šim notikumam par godu 26. maijā tika aizvadīti albuma izdošanas svētki, kur lūgtajiem viesiem bija iespēja dzirdēt visas albuma dziesmas dzīvajā izpildījumā.
Albuma izdošanas svētkos pulcējās mākslinieces draugi, tuvākie cilvēki, tostarp daži sabiedrībā zināmi cilvēki, lai kopā priecātos par "Marionetes" iznākšanu. "Manī ir neizsakāmi liela pateicība ikkatram, kurš izrādīja cieņu un interesi, ierodoties uz albuma atklāšanas svētkiem. Joprojām nespēju aptvert, ka tas ir noticis. Tik daudz smaidu, labu vārdu un lielisku cilvēku vienviet, tas ir neaizmirstami," par pasākumu saka Diona, kuru Latvija iepazina no dalības šovā "X Faktors".
Darbs pie albuma izveides noticis gada garumā. "Šis ir ļoti liels solis manā mūzikas karjerā, par ko esmu ļoti sajūsmināta. Esmu ļoti gandarīta par paveikto un lepna, ka, neraugoties uz to, ka esmu vēl ļoti jauna un darbu pie albuma sāku pēc vidusskolas absolvēšanas, esmu spējusi izveidot albumu pati par saviem līdzekļiem," saka jauniete.
Albumā iekļautas jau zināmās dziesmas "Sīknauda", "Pulksten 12", "Nesaki Nē" (arī tās versija lietuviešu valodā "Nesakyk Ne"), kā arī trīs jauni singli – "Marionete", "Bez skābekļa" un "Akmeņi". Visām dziesmām gan vārdu, gan mūzikas autore ir pati Diona.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!