Foto: Publicitātes foto

Īpaši jautru nedēļas nogali piedzīvojis klubs Dstyle Black – gan 29., gan 30. jūnijā izklaides vietā notika ballītes pludmales stilā, kurās vasarīgie ritmi tik ļoti uzrunāja meitenes, ka trako dancošanu kontrolēt vairs nespēja pat kluba saimnieks Markus Riva.

Kā sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Riva, pludmales noskaņas Dstyle Black bija pārņēmušas visu nedēļas nogali - piektdienas vakarā ballītis spēlēja DJ Oz jeb Ozols, bet sestdien apmeklētājus priecēja pats Markus Riva.

"Sestdien vispār bija traki, veselas trīs reizes vairāk kā 20 meitenes dejoja uz bāra letes un ballēties gribēja līdz saule jau bija uzlēkusi visai augstu," smaidot jautrību atceras Riva.

Īstu pludmales noskaņu pašā Rīgas sirdī radīja seksīgās pludmales patruļas meitenes, bet iekarsušākos apmeklētājus atveldzēja Kāruma saldējums, kā arī kokteiļi uz jūras nots par īpaši izdevīgām cenām.

Aktīvākie tusētāji bija ņēmuši vērā arī pludmales ballītes īpašo dreskodu un ieradās Dstyle Black saulesbrillēs un pludmales čībās.

Ballīšu laikā izspēlētas arī biļetes uz festivālu Pestivāls, kurš 28. jūlijā notiks Mežaparka estrādē un kurā līdz ar daudziem citiem populāriem Latvijas mūziķiem uzstāsies arī Markus Riva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!