Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē vienā no populārākajām Rīgas izklaides vietām – klubā Coyote Fly – risinājās šī gada pirmā ballīte, kurā lielu uzmanību kārtējo reizi izpelnījās dīdžejmeitene Liene Brikouska jeb Lee (attēlā pa labi).

Par muzikālo noformējumu šajā vakarā rūpējās modelis un dziedātājs Markus Riva un citi klubā pastāvīgi rezidējošie dīdžeji, bet par viesu izklaidēšanu rūpējās gan pievilcīgās Boomdolls dejotājas, gan Lee.

Pērn pie Latvijas šovbiznesa debesīm spoži uzmirdzējusī skatuves māksliniece, par kuras muzikālajām gaitām gan krietnu laiciņu nekas jauns nav dzirdēts, strādājot klubā Coyote Fly, aizsākusi atraktīvu tradīciju, ko viņa pati sociālajos tīklos nodēvējusi par "šampingu".

Šo kustību Liene aizsāka, aplaistot sevi ar šampanieti, vēlāk viņa to ļāva darīt jau citiem, bet aizvadītajā nedēļas nogalē "šampings" tika realizēts, ar dzirkstošo dzērienu aplaistot kādu puskailu puisi, kurš pret šādām atrakcijām neiebilda.

Daudziem par pārsteigumu Liene jau atkal paguvusi veikt izskata izmaiņas - ja vēl pavisam nesen viņa bija izvēlējusies gandrīz blondu matu toni, tad pēc gadu mijas dziedātāja nolēmusi atgriezties pie tumšajiem matiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!