Foto: Mango

Sestdien, 15. janvārī, horeogrāfa Šona Ani vadītajā Vecrīgas klubiņā L.A. pirmoreiz Vecrīgas aktīvajā burziņu dzīvē risinājās līdz šim nebijis pasākums – erotiskā urlu ballīte, kura vienkopus bija pulcējusi gana daudz šīs subkultūras interesentu.

Kluba L.A. atklāšana notika aizvadītā gada rudenī, un tolaik Šons medijiem pauda apņēmību izklaides vietas programmu piemērot "nobriedušām personībām". Tā kā šī  koncepcija lielu atsaucību no apmeklētājiem neguva, sākot jauno gadu L.A. vadība programmā ieviesusi būtiskas izmaiņas.

Gada sākumā Šons saviem apmeklētājiem solīja ne tikai daudzveidīgāku un aizraujošāku pasākumu norisi, bet arī vairāk ar seksu saistītu izklaides iespēju, un savus solījumus viņš ir turējis - pirms nedēļas L.A. risinājās pikanta slapjo T-kreklu ballīte, bet aizvadītajā nedēļā kluba telpās jaunieši līksmoja erotiskās urlu ballītes ietvaros.

Pirms pasākuma organizatori katram urlam, kurš ieradīsies uz erotisko ballīti, tika solījuši par brīvu vienu šotiņu, un gan šis piedāvājums, gan iespēja līksmoties pirmajā Rīgā notiekošajā oficiālajā urlu ballītē vienkopus bija pulcējusi gana lielu interesentu pulciņu.

Jauniešiem bija iespēja gan vērot pievilcīgo kluba meiteņu performances, gan pašiem iesaistīties dejās kopā ar pieticīgi tērptajām daiļavām, ko arī vairums urlu ballītes apmeklētāji izmantoja, ļoti ticami iejūtoties šīs subkultūras pārstāvju tēlos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!