Foto: Publicitātes foto

Oktobrī karsta ballīte norisinājusies Vecrīgas unikālajā kafejnīcā-frizētavā Bar.Ber.room, kas atzīmējusi viena gadiņa pastāvēšanas jubileju.

Jubilejas svinību viesiem bija sarūpēta raiba izklaides programma - ar atraktīvo dīdžeju gādību deju placī nerimās jautrība, viesi baudīja šampanieti un austeres, bet par svētku kulmināciju kļuva jubilejas tortes griešana un nogaršošana.

Starp viesiem bija arī sabiedrībā zināmi cilvēki - bijusī TV "seja" Sindija Vilde ar vīru Jāni, dziedātāja Katy Tindemark, šovmene Violeta Zefīrs, skatuves māksliniece Natālija Tumševica un citi.

Par godu jubilejai bāra īpašnieki Aleksejs Fedorko un Antons Nenaševs klubā veikuši vērienīgu pārplānošanu -  izklaides vietas platība palielināta par vēl vienu stāvu.

Kā vēsta Bar.Ber.room pārstāvji, pateicoties novatoriskiem interjera risinājumiem, tagad bārs ir pārvērties par pārsteidzošu Aizspogulijas pasauli ar slepenām durvīm un mākslas objektiem uz katra soļa.

Tiesa, kluba filozofija nav mainījusies, un izklaides vietas pārstāvji uzsver, ka tur komfortabli var justies ikviens, kurš izturējis feiskontroli.

"Šeit iegriežas gan studenti-frīki, gan veiksmīgi biznesmeņi, gan diezgan slaveni cilvēki. Bet ikvienam, kurš ienācis klubā, ir jāsajūt brīvība un jāgūst gandarījums no vakara. Mēs neesam bagātajiem un neesam nabagajiem, bet gan tiem, kuri sevi jau ir realizējuši dzīvē, bet vēl nav aizmirsuši priecāties un joprojām mīl dzīvu saskarsmi," norādījis Fedorko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!