Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu apakšveļas zīmols Victoria's Secret laidis klajā jaunu veļas kolekciju, un tās reklamēšana uzticēta brazīliešu supermodelei Adrianai Limai (attēlā), kura ir visilggadējākais šīs kompānijas "eņģelītis".

Victoria's Secret stilisti savu modeli foto sesijā centušies padarīt tik kārdinošu, lai reklamētā produkcija ieinteresētu ne tikai sievietes, bet arī viņu vīriešus, kuri šādu veļu, korsetes un gaisīgus apmetņus labprāt dāvinātu savām draudzenēm vai sievām.

Kā izteikušies modes eksperti, stilisti un fotogrāfi ir pacentušies godam, jo 30 gadus vecā modele izskatās krietni jaunāka par saviem gadiem un mežģīņu apakšbiksītēs vairāk izskatās pēc jaunas meitenes.

Adriana Lima ir viena no strādīgākajām, slavenākajām un bagātākajām Victoria's Secret modelēm, un modes eksperti nebeidz skaisto sievieti apbrīnot par to, kā viņa lieliski tiek galā gan ar profesionālo sfēru, gan ar ģimenes dzīvi, audzinot meitiņu Valentīnu Limu Jariču, kurai jau kopš dzimšanas ir veselības problēmas.

Lima ar serbu basketbolistu Marko Jariču apprecējās 2009. gada Valentīna dienā. Tā kā modele ir pazīstama kā dedzīga katoliete, viņa publiski bija paudusi pārliecību, ka līdz kāzām saglabās nevainību.

Kas attiecas uz jauno kolekciju, oficiāli tā tiks prezentēta pēc mēneša, kad notiks zīmola defilē - kopā ar Limu uz mēles kāps arī citi "eņģelīši" Miranda Kerra, Alesandra Ambrosio, Kendisa Sveinpola un Lili Oldridža.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!