Androgīnais serbu izcelsmes modelis Andrejs Pedžičs (attēlā), kurš nesen modes pasauli pārsteidza ar savu neparasto sievišķību, nupat piedalījies žurnāla S Moda foto sesijā, taču eksperti sāk atzīt, ka situācija sāk kļūt par absurdu – 20 gadus vecais puisis tik ļoti atgādina meiteni, ka faktiski nav jēgas izmantot viņa pakalpojumus.

Pagaidām gan Andrejs izbauda savu popularitāti, reklamējot gan vīriešu, gan sieviešu apģērbus un tuvākajā laikā gatavojas pusdienām ar pašu Anglijas karalieni, tomēr nelabvēļi ironizē, ka vienīgais, kā dēļ viņam izdevies izcelties, ir sievišķīgā sejiņa un pat vismazākā izmēra krūšu trūkums.

Arī S Moda foto sesijā, kuru veidojusi stiliste Izabella Moraleijo, visai spekulatīvi izmantots puiša androgīnais imidžs, sievišķīgās iezīmes izceļot ar spilgta meikapa palīdzību, lai gan patiesībā viņa dzimumu var noteikt, vienīgi skatoties zemāk par kaklu.

Blondais Andrejs, kurš par savu figūru izpelnījies ne vienas vien modeles skaudību, ir viens no pirmajiem puišiem modes pasaulē, kuram regulāri tiek uzticēta sieviešu apģērbu kolekciju demonstrēšana.

Andreju kāds modeļu aģents savulaik pamanījis McDonalds's ēstuvē aiz letes, un puisis atzinis, ka sieviešu drēbes ir daudz glamūrīgākas par vīriešu apģērbu, kā arī godprātīgi paskaidrojis, ka, lai darbotos kā vīriešu kolekciju modelis, viņam būtu daudz vairāk jāpiestrādā pie sava auguma.

Modes dzīves pārzinātāji atzinuši, ka Andreja parādīšanās ir viena no nozīmīgākajām lietām, kas pēdējo gadu laikā notikusi modes biznesā, bet vienīgie faktori, kas viņam sagādā problēmas sieviešu apģērbu demonstrēšanā, ir puiša pārāk lielās, sievietēm neraksturīgās pēdas un "Ādama ābols".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!