Foto: Publicitātes foto

Okartes skatuvē iepazītā jaunā dziedātāja Anete Volmane (attēlā) pēc dalības šovā atrādījusi savu talantu vēl kādā jomā – simpātiskā meitene kā modele pozējusi pašmāju apģērbu zīmolam Penelopes Tauriņi.

"Penelopes Tauriņi mani uzaicināja piedalīties fotosesijā, kas tapa par godu viņu gada jubilejai. Iepriekš šis modes zīmols bija radījis tikai tauriņus, bet uz gada jubileju bija izveidotas skaistas fraciņas, kurās kopā ar citām meitenēm pozēju.

Taču nav tā, ka pēc šova es pārmestos uz modelēm. Modeles darbs nav tas, kas mani saista - piedalos fotosesijās, ja projekts šķiet interesants," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Anete.

Krāšņajā fotosesijā Penelopes Tauriņiem pozējusi arī TV dīva Ketija Dombrovska un citas meitenes.

Tā kā Okartes skatuves dēļ Anete bija paņēmusi akadēmisko gadu Latvijas Universitātē, kur apgūst datordizainu, pašlaik viņai ir brīvāks laiks, ko var veltīt sevis pilnveidošanai.

"Pēc šova turpinu apgūt ģitārspēli un citādi attīstīt savas prasmes, piemēram nostādīt elpu. Esmu atsākusi arī mācības autoskolā," stāsta Anete, atzīstot, ka mierīgi nosēdēt nespēj un visu laiku grib apgūt ko jaunu.

Viņa turpina darboties mūzikā, mēģinot kopā ar grupu Jātnieki, lai vasarā varētu sniegt koncertus, kā arī gaida siltu laiku, lai uzņemtu vasarīgu video dziesmai Nelaid prom. Anete atklāj, ka Jātnieki pašlaik intensīvi meklē sponsorus savam albumam, un, ja izdosies tos atrast, uz Jāņiem dienasgaismu ieraudzīs grupas debijas albums.

Smaidīgā Okartes skatuves meitene atzīst, ka dalība šovā viņas dzīvē ienesusi tikai pozitīvas izmaiņas. "Nepievēršu uzmanību tam, ka citi varbūt vairāk skatās man virsū - es dzīvoju savā pasaulītē un no pastiprinātās apkārtējo uzmanības izbaudu pozitīvo.

Piemēram, sabiedriskajā transportā cilvēki nekautrējas nākt klāt aprunāties, pajautā, kas kā notika šovā. Nupat sporta klubā kāda sieviete man palūdza uzrakstīt novēlējumu meitai, lai viņai labi veicas flautas eksāmenā.

Jā, arī puiši vairāk izrāda uzmanību, bet tas jau ir tikai patīkami. Pasaku paldies par komplimentu - vienmēr ir patīkami dzirdēt ko labu," uz pozitīva viļņa noskaņota jaunā dziedātāja.

Galerijā: atskats uz Anetes Volmanes gaitām šovā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!