Foto: AP/Scanpix
Šobrīd Ņujorkā norisinās modes nedēļa, kurā par vienu no apspriestākajām un spožākajām zvaigznēm kļuvusi amerikāņu sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas 18 gadus vecā pusmāsa Kendela Dženera (attēlā), kura pa mēli defilēja ar kailām krūtīm.

Kendela, kura ir arī viena no realitātes šova Keeping Up With the Kardashians dalībniecēm, šonedēļ debitēja kā modele. Viņa uz mēles kāpa zīmola Marc Jacobs skatē, un savā iznācienā nule pilngadību sasniegusī dāma defilēja ļoti pikantā tērpā.

Kardašjanu dinastijas pārstāve demonstrēja apģērbu, kurš visā krāšņumā apkārtējo ļaužu skatieniem un foto objektīviem atklāja viņas jaunavīgās auguma aprises - Kendelas ķermeņa augšdaļu sedza caurspīdīgs džemperītis, zem kura rēgojās meitenes kailās krūtis.

Tiesa, modes skatēs nevienu jau sen vairs nepārsteidz tas, ka modeles defilē puskailas, taču skandalozās Kardašjanu trijotnes mazās pusmāsas parādīšanās uz mēles ar kailām krūtīm kļuvusi gluži vai par Ņujorkas modes nedēļas centrālo notikumu.

Kamēr viņas vecākās māsas publiskajā telpā paudušas milzīgu gandarījumu par Kendelas debiju modes skatē, vesels lērums ļaužu interneta vidē jauniņajai meitenei veltījuši ne tik glaimojošus un pat ļoti skarbus vārdus, kas pamatīgi sadusmojis vienu no māsām - Hloju -, kura visus nīdējus publiski nosaukusi par "kucēm".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!