Foto: F64

Latvijas pārstāve Diāna Kubasova (attēlā) starptautiskajā skaistumkonkursā Mis Bikini, kas pagājušās nedēļas nogalē norisinājās Ķīnas kūrortpilsētā Saņjā, ieguvusi "Mis Ziema" titulu, vēsta Ķīnas aģentūra Xinhua.

Latvijas pārstāvei Kubasovai ticis "Mis Ziema" tituls, bet Austrālijas skaistule Keisija Lī Brankere kronēta par "Mis Pavasaris", Venecuēlas pārstāve Luna Ramosa par "Mis Vasara" un Ķīnas pārstāve Džao Cjaņa par "Mis Rudens".

35. Starptautiskajā skaistumkonkursā Mis Bikini kopvērtējumā uzvarēja 22 gadus vecā Rumānijas pārstāve Diāna Irina Boanka.

"Esesmu tik sajūsmināta, ka nezinu, ko teikt. Visas dalībnieces bija ļotispēcīgas, un man jāsaka, ka man ļoti paveicās, ka es uzvarēju,"vietējiem medijiem sacīja titula "Mis Bikini" jaunā īpašniece. Divas dienas ilgajā skaistumkonkursā piedalījās 64 meitenes (visas dalībnieces var apskatīt šeit), bet pirmo riezi šis skaistumkonkurss notika 1972. gadā Holivudā.

Mango jau rakstīja, ka Diāna Kubasova, kura zināmu atpazīstamību iemantoja pēc TV šova Latvijas princese un iemantoja neoficiālu iesauku "Suņu princese", pagājušā gada nogalē piedalījās arī prestižajā konkursā Miss Earth 2009, kas notika Filipīnu salās.

Kā zināms, arī Diānas māsa Simona gadu vēlāk piedalījās šovā Latvijas princese, un kopš tā laika abām māsām ļoti patīk publiski atrādīt savus puskailos ķermeņus - nesen internetā parādījusies visai erotiska Simonas Kubasovas fotosesija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!