Foto: Vida Press
Kamēr pasaule jau spējusi pajūsmot par vislabāk ģērbtajām slavenībām Kinoakadēmijas balvu pasniegšanā, bez uzmanības nav atstātas arī tās dāmas, kuras turp ieradās visai savdabīgos tērpos. Tradicionāli tiek veidots arī vissliktāk ģērbto slavenību tops.

Kā zināms, pošoties uz "Oskaru" ceremoniju, viesi rūpīgi pārdomā, kā viņi izskatīsies prestižākajā kinopasaules notikumā. Lai arī centušās noteikti bija visas dāmas, dažām tomēr izdevies nošaut greizi. Nežēlastībā galvenokārt kritušas lēdijas, kuras pārkāpušas šauro robežu starp vieglu erotiku un vulgaritāti, publikas acij atsedzot teju visus savas miesas labumus.

No zināmākajām slavenībām šogad kleitu kritiķu nežēlastībā kritušas tenisiste Venusa Viljamsa un mūziķe Billija Eiliša.

Viljamsas baltās kleitas dekoltē daļa tomēr bijusi pārāk uzkrītoša, vērtē "Mail Online".
Foto: Vida Press
Bet Billija Eiliša savā melnajā volānu kleitā burtiski "ietinusies un pazudusi pati".
Foto: Vida Press
Ar uzkrītošu bezgaumību izcēlušās dziedošās māsiņas Hloja un Halle Beilijas. Kā redzams, viņām kājās nav pat apakšbikšu.
Foto: Vida Press
"Oskaru" nakts "kultūras piemineklis" – grima meistare Eva von Bara no Zviedrijas uz sevis iznesa renesanses laikmetu.
Foto: Vida Press
28 gadus vecā amerikāņu repere Sevītija uz ceremoniju bija uzvilkusi vienu tērpu, uz "Vanity Fair" ballīti citu, taču tie abi gan stilistiski, gan pēc auduma daudzuma bija gluži līdzīgi. Maksimāla erotika ar mērķi izcelt krūtis.
Foto: Vida Press
Īru aktrise Keitrona Balfē atgādināja kaut ko saburzītu un neizgludinātu. Kleita it kā eleganta, tomēr skats – kā līdz galam neuzputotam krējumam.
Foto: Vida Press
Koši sarkana krāsa noteikti piestāv 49 gadus vecajai aktrisei Treisijai Elisai Rosai, taču viņa grēkojusi tāpat kā Viljamsa – krūtis burtiski krīt no tērpa ārā.
Foto: Vida Press
Kolumbijas aktrise Karolina Geitana: kleita iespaidīga, tomēr to cienīgi iznest viņai nesanāca – daudz auduma, gara šleife... Viņa centieni šajā tērpā pārvietoties no malas esot izskatījušies komiski.
Foto: Vida Press
Džūlija Vernona, grima māksliniece no Lielbritānijas, izskatījās tā, itin kā no vietējā alus kroga pēkšņi izdomājusi doties uz rokkoncertu. Kritiķi atzīmē, ka legingi un masīvi zābaki nudien nepiedien sarkanajam paklājam tik prestižā pasākumā kā "Oskars".
Foto: Vida Press
Ļoti savdabīgu kleitu bija izvēlējusies 25 gadus vecā dziedātāja un aktrise Bekija Džī. Tērps ir skaists, augumam glaimojošs, tomēr kleitas varenās kabatas siluetu izbojājušas.
Foto: Vida Press
Visvairāk apspriestā kleita šā gada "Oskaros" nenoliedzami pieder amerikāņu reperei Žanelei Monē. 36 gadus vecā māksliniece izskatījās tā, it kā viņai būtu uzbrukts ar šķērēm.
Foto: Vida Press

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!