Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē Jūrmalā, viesnīcā Baltic Beach Hotel risinājās Latvijas uzņēmuma New Rosme konference, kurā zīmola klientiem tika prezentēta nākamā gada vasaras kolekcija.

Modes skati, kurā modeles izrādīja nākamā gada peldkostīmu, kā arī klasiskās, koriģējošās, bezvīļu un sporta veļas jaunākās tendences, apmeklēja Rosmes klienti no Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Vācijas, Izraēlas un citām valstīm.

"Mums ļoti patika Rosmes 2014. gada pavasara/vasara kolekcijas prezentācija. Mēs ar Rosmi sadarbojamies jau vairāk nekā 24 gadus, un mums ir ļoti liels prieks, ka kompānija pastāvīgi seko modes tendencēm, izpēta tirgus pieprasījumu, kā arī nepārtraukti uzlabo produkcijas kvalitāti un iepriecina ar aktuāliem jaunumiem," redzēto atzinīgi novērtējusi Rosmes franšīzes veikala īpašniece Pleskavā Inna Golovko.

Pēc pirmās konferences dienas uzņēmuma pārstāvji un klienti baudīja vakara neoficiālo daļu - viesnīcas restorānā Caviar notika vakariņas, kuras vadīja aktieris Andris Bulis, bet ar muzikālu priekšnesumiem uzstājās dziedātāja Diāna Pīrāgs un deju grupas Kaprīze meitenes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!