Foto: Publicitātes foto

20. aprīļa vakarā visi stilīgākie pašmāju šovbiznesa darboņi devās uz tirdzniecības centru Domina, kur notika vērienīgas svinības modes gardēžiem. Tika atklāts Igaunijas sieviešu apģērbu zīmola Bastion pirmais konceptveikals Latvijā.

Smalkais pasākums vienkopus pulcēja nepieredzēti lielu skaitu pašmāju šovbiznesa un uzņēmējdarbības pasaules spīdekļu.

Ieradušies novērtēt igauņu labumus bija dziedātājas Annija Putniņa un Olga Rajecka, stilīgie Alekss Silvērs un Liera Štein, muzikālās māsiņas Kristiāna un Elizabete Balčus.

TV sejas pasākumā pārstāvēja Vita Balčunaite un Lelde Lietaviete, bet radio cilvēku aprindas – Valdis Melderis. Tērpus novērtēja arī sabiedrības dāmas un uzņēmējas Marika Ģederte un Kristīne Lindenblate, lielo izmēru modele Tatjana Mackeviča, interjera dizainere Daina Gāga-Ēķe, kā arī modelis Mārtiņš Kapzems un, protams, teju visi atpazīstamākie pašmāju modes blogeri.

Pasākumā uzstājās Amber jeb Aija Vītoliņa, savukārt namamātes lomā iejutās UgunsGrēka zvaigzne Marija Linarte. Viesi tika lutināti ar izsmalcinātām uzkodām un modes skati, kurā varēja iepazīt gan sezonas aktualitātes, gan rudenī gaidāmās stila vēsmas.

Latvijas populārās sievietes atzinīgi novērtēja igauņu stilu. Daudzas jau steidza izmantot iespēju iepazīties ar veikala piedāvājumu un papildināt savu garderobi ar Bastion piedāvātajiem elegantajiem un sievišķīgajiem tērpiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!