Foto: Reuters/Scanpix

Aizvadītās nedēļas izskaņā Lasvegasā norisinājās prestižā Billboard Music Awards balvu pasniegšanas ceremonija, un pēc pasākuma, kā ierasts, par vienu no galvenajiem notikumiem ārvalstu medijos kļuvusi dāmu tērpu, frizūru un aksesuāru apspriešana un vērtēšana.

Arī šogad vairākas dāmas, izraugoties tērpu, kurā gozēties uz sarkanā paklāja, bija vadījušās pēc principa "mazāk ir vairāk", un ne viena vien pasaules šovbiznesa dīva pozēšanu fotogrāfiem pārvērta par īstenu plikumu zibināšanu, kurā neiztrūka dažādu pikantēriju.

Īpaši uz visu pasākuma viesu fona izcēlās 44 gadus vecā dziedātāja Dženifera Lopesa, kura pa fotogrāfu ieskauto paklāju dreifēja sarkanā un ļoti izteiksmīgā tērpā, kas izskatījās gluži kā peldkostīms, kuram pāri uzvilkts caurspīdīgs rīta tērps.

Tāpat kārtējo reizi apliecinājās, ka sarkanais paklājs ir īstā vieta, kur var atļauties tādu ekstru kā staigāšanu bez apakšveļas, un vairākas dāmas Billboard Music Awards ceremoniju apmeklēja bez veļiņas.

Tā, piemēram, kolumbiešu izcelsmes dziedātāja Šakira visus žilbināja zilā kokteiļkleitiņā ar caurspīdīga auduma ielaidumiem sānos, kuru dēļ zem tērpa nebija iespējams pavilkt biksītes vai krūšturi.

Arī popdziedātāja Keša un repere Nikija Mināža (attēlā), kura slavu iemantojusi arī savas ievērojamās pēcpuses dēļ, šoreiz nebija sevi apgrūtinājušas ar krūštura uzvilkšanu, kā rezultātā dāmas varēja lepoties ar krāšņākajiem un izteiksmīgākajiem dekoltē ceremonijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!