Foto: AFP/Scanpix

Svētdien, 10. februārī, Losandželosā risinājās viens no nozīmīgākajiem notikumiem mūzikas biznesā pasaulē – tur tika sadalītas Grammy balvas, un, kā jau ierasts šāda līmeņa pasākumos, arī šoreiz netrūka tērpu, kas priecēja vai mulsināja.

Tuvojoties balvu sadalīšanas pasākumam, daudzus pārsteidza ceremonijas pārraides nodrošinātāja, telekanāla CBS, izplatītie ieteikumi pasākuma apmeklētājiem - lai ierobežotu šovbiznesa zvaigžņu tendenci atkailināties publiskos pasākumos, šoreiz viņiem tika lūgts izvairīties no kailu dibenu apaļumu, krūšu un dzimumorgānu izrādīšanas.

Daudzas dāmas gan šo ieteikumu bija ignorējušas vai viltīgi "apgājušas", bet visvairāk uz viešņu fona izcēlās dziedātāja Keitija Perija (attēlā), kurai bija tik drosmīgs dekoltē, ka no viņas tvirtajām krūtīm skatienu neesot spējis novērst pat dziedātājs Eltons Džons.

Tāpat par vienu no apspriestākajiem tērpiem šī gada Grammy balvu pasniegšanas ceremonijā kļuva dziedātājas Adeles kleita - tā dažādos ārvalstu medijos tiek salīdzināta ar vecmāmiņas cienīgu tērpu, kā arī atsevišķi eksperti izteikuši izbrīnu, kas dziedātājai licis izvēlēties tērpties aizkaros.

Par sevi likusi runāt arī dziedātāja barbadosiešu izcelsmes dziedātāja Rianna - lai gan viņa ir viena no tām, kurai ļoti patīk sabiedrību šokēt ar dažādām pikantērijām, šoreiz dziedātāja bija klausījusi norādēm un ceremoniju apmeklēja sev neierasti slēgtā sarkanas krāsas tērpā.Tiesa, vērīgākie caur vieglo audumu varēja samanīt Riannas krūšugalu aprises, jo veļu zem tērpa viņa nebija uzvilkusi.

Daudzus pārraides skatītājus sajūsminājis kantrī dziedātājas Kerijas Andervudas skatuves tērps - pašu pasākumu mūziķe apmeklējā melnā tērpā, bet uz skatuves kāpa baltā kleitā, uz kuras tika projecēti dažādi attēli, uzburot pasakainas vīzijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!