Foto: EPA/LETA

Trešdien, 10. novembrī, Ņujorkā risinājās ikgadējais populārā veļas zīmola Victoria's Secret šovs, kurā, kā jau ierasts, piedalījās liels skaits šobrīd slavenāko modeļu no dažādām pasaules malām.

Grandiozo šovu atklāja 26 gadus vecā dziedātāja Keitija Perija, kura uz skatuves kāpa īpaši viņai veidotos tērpos un skates apmeklētājus priecēja ar vairākām savām populārākajām kompozīcijām, bet priekšnesuma noslēgumā laidās kopīga dejā ar modelēm.

Kā pirmā modele uz mēles iznāca 29 gadus vecā brazīliete Adriana Lima, kurai dalība populārā veļas zīmola skatē šī bija atgriešanās aktīvajā modes biznesā pēc meitiņas Valentīnas piedzimšanas aizvadītajā gadā.

"Līdz šim šovam atgūt formu nebija nemaz tik viegli. Es pie tā patiešām smagi strādāju," šova aizkulisēs medijiem atklājusi Lima, kurai modes skates laikā arī bija uzticēta īpaša divus miljonus ASV dolāru vērta krūštura demonstrēšana.

Skatē piedalījās arī 26 gadus vecā čehu supermodele Karolīna Kurkova (attēlā), kura Victoria's Secret modes šovā debitēja pirms diviem gadiem - toreiz pasaule atklāja, ka pievilcīgajai un ļoti veiksmīgajai modelei nav nabas, bet tās vietā redzams vien neliels gluds ieliekums.

Neilgi pirms slavenā apakšveļas zīmola modes skates daudzus tā fanus pārsteidza vēsts, ka pēc 13 gadu ilgas sadarbības pamest "eņģeļu" pulku nolēmusi vācu supermodele Heidija Klūma, un pārējās šova modeles atzinušas, ka šogad šovs bez Klūmas ir daudz citādāks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!